CBS GAVÀ

Arriba el Torneig Internacional de Sant Boi Pedro García i 4 Estrelles, tota una tradició

Arriba el Torneig Internacional de Sant Boi Pedro García i 4 Estrelles, tota una tradició

Com ja és una tradició des de fa anys, el Torneig Internacional Pedro García i 4 Estrelles, organitzat pel CBS Sant Boi, està prop de celebrar una nova edició. El torneig, que rendeix homenatge a Pedro García i a les 4 estrelles del Sant Boi, cada vegada està agafant més força a escala internacional, fins al punt on només 4 dels 10 equips d’enguany són catalans.

El campionat es celebrarà a les instal·lacions del CBS Sant Boi entre el 27 i el 29 d’aquest mes i hi competiran jugadors de la categoria Sub-12. Un total de 10 equips de 5 països diferents es repartiran en 2 grups de 5 conjunts, on els millors dos passaran a la fase final. Dins del grup Vermell trobem la meitat dels equips catalans, concretament el CB Barcelona i un dels conjunts amfitrions, els Santboians, que competiran contra la Selecció de la República Txeca Sub-11, l’equip USSSA Europa d’Itàlia i la Selecció de l’Aragó. Pel que fa al grup Blau, hi trobem els altres 2 equips catalans, el CB Viladecans i el CBS Sant Boi, que estan rodejats d’equips internacionals, com els Pirates d’Amsterdam, l’Acadèmia de Beisbol de la República Txeca i els Pôle de Montpeller.

Com ja ens té acostumats el Torneig, no només ens portarà un total de 27 partits del més alt nivell a escala internacional, sinó que també vindrà acompanyat de la gran cerimònia d’inauguració el mateix divendres 27 dos quarts de 8, les ja típiques proves d’habilitats i un ambient festiu i acollidor com cada any. El Torneig en homenatge a Pedro García i a les 4 estrelles apunta ser, un any més, un dels grans esdeveniments dins del món del beisbol català de l’any, combinant perfectament l’esport i l’ambient familiar que caracteritza aquest torneig, que any rere any, va agafant més calibre internacional i es va convertint, cada cop més, en una tradició del beisbol català i del CBS Sant Boi. Entre els dies 27 i 29 d’aquest mes, el beisbol català té una cita ineludible a la ciutat de Sant Boi, amb el Torneig Internacional de Beisbol Sub-12 Pedro García.

Calendari Torneig Pedro Garcia 4 EstrellesTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?