CBS GAVÀ

Beisbol i Softbol de BCN 92′ a Madrid 2020?

Beisbol i Softbol de BCN 92′ a Madrid 2020?

cobi_bbAquest cap de setmana es decideix el futur del beisbol i el softbol a les olimpíades de l’any 2020, a Buenos Aires a la 125a sessió del Comité Olímpic Internacional. El nostre esport es un dels candidats junt amb l’Esquaix i la Lluita. No serà fàcil, doncs molts dels pronòstics diuen que l’esport de la Lluita que va sortir del programa olímpic desprès de Londres té tots els números per tornar. Evidentment el Beisbol/Softbol son mundialment més nombrosos a nivell de països i participants, per tant, haurem d’esperar a la reunió del proper diumenge dia 8 per saber si el somni del 2020 es converteix en una realitat.

Des de la World Baseball and Softball Confederation (creada per la IBAF i la ISF) s’ha fet una sèrie de campanyes amb el nom de Playball2020 i a travès de les xarxes socials amb un bon nombre d’activitats. EN els darrers mesos hi ha hagut un moviment a travès de la pàgina web Insade The Games per a una votació online oberta a tothom, la qual us convidem a que cliqueu el beisbol i softbol com a esport per entrar al programa olímpic: Entrar al web

El dia anterior serà el moment de Madrid com a seu que presenta la seva tercera candidatura davant del COI i que es disputarà les olimpíades 2020 amb Istambul i Tokio.

Cal recordar que Barcelona 92′ va ser la primera seu del beisbol i el softbol amb una gran acollida de l’esport, però que va ser al 2008 desprès de Beijing on l’esport va perdre la seva plaça al programa olímpic… potser amb el suport de tothom i de les autoritats competents el Beisbol i el Softbol tornen a estar al màxim event esportiu que es coneix… LES OLIMPÍADES DE 2020!

Veure vídeo Barcelona 92 (Cuba vs China Taipei)Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?