CBS GAVÀ

Calendari Cap de Setmana de Beisbol i Softbol

Calendari Cap de Setmana de Beisbol i Softbol

Aquest cap de setmana es celebraran campionats i torneigs importants a gairebé tots els camp de Catalunya amb un total de 65 partits de diferents categories.

TORNEIG DE GAVÀ 2011: Hi participen un total de 13 equips, 6 Aleví (FC Barcelona, Viladecans, Irabia, Pitcher’s de França, Indians de França i Gavà) i 7 més en categoria Infantil (FC Barcelona, Viladecans, Irabia, Pitcher’s de França, Indians de França, Bretagne de França i Gavà). Tots els partits es celebraran a les INstal·lacions Esportives de Can Torelló (Gavà)

Calendari Torneig de Gavà 2011

 

CAMPIONAT D’ESPANYA CADET DE BEISBOL 2011: Amb la participació final de 10 equips (San Inazio Bilbao, Sevilla, Astros València, Irabia Pamplona, Navegantes de Almería, Antorcha València, Rivas Madrid, Viladecans, FC Barcelona i Sant Boi). Aquest Campionat es jugarà en tres seus: Viladecans, Sant Boi i Montjuic.

Calendari del Campionat d’Espanya

PLAY OFF LLIGA NACIONAL DE SOFTBOL DIVISIÓ D’HONOR: Aquest cap de setmana, s’iniciarà la carrera per obtenir el títol de la Lliga Nacional de Softbol 2011, que enfrontarà als 2 equips catalans, per una banda el vigent campió el Club Softbol Viladecans i per l’altra el Club Projecte Softball que en la seva primera participació a la Lliga Estatal ha aconseguit una plaça per aquest play off, per tant el derby català decidirà qui es el millor de a nivell estatal.

Les jugadores d’ambdòs equips compten amb tots els seus efectiu i així ho dicten les estadístiques. Per una banda estarà la ofensiva de les viladecanenques comandades per Sanjuan (484 avg), Parejo (448 avg), Iborra (370 avg) i Burke (344 avg), per la banda de les gavanenques Muñoz (444 avg). Menéndez (400 avg) i Freitas (375 avg) son l’aval ofensiu.

Pel que fa a llançadores, també els dos equips tenen les millors combinacions per a poder aconseguir el títol, Projecte ho farà amb l’americana Fike qui segurament obrirà el primer partit contra la també estadounidenca Dooley. Els partits de les nacionals serà per Freitas i Mateu per les gavanenques i Parejo per les vigents campiones.

Els horaris estan per determinar.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?