CBS GAVÀ

Calendari setmanal de la Copa Catalunya i Inici del 2n Torneig Masters Slow Pitch

Calendari setmanal de la Copa Catalunya i Inici del 2n Torneig Masters Slow Pitch

Aquest cap de setmana, des de la F.C.B.S. volem destacar tres esdeveniments diferents a les jornades setmanals de partits.

Calendari_setmanal_30sept_al_4oct_2015

1_Calendari_setmanal_30sept_al_4oct_2015

Demà dissabte 3 d’ Octubre, a les 10h donarà inici una jornada de preparació amistosa per el Campionat d’ Espanya Aleví, que es jugarà la setmana vinent a Valencia on participaran cinc equips catalans. Per aquesta raó, aquesta jornada que es jugarà al camp de Sant Boi, serà amb màquina de bateig i amb normes del Campionat d’ Espanya Aleví, cada equip jugarà dos partits, que no contaran per la Copa Catalunya.

Igual que els alevins, la categoria benjamí també té una jornada especial, la Trobada Benjamí, que es durà a terme al mateix camp de Sant Boi a partir de les 12h. Els petits del beisbol català compartiran una jornada amb nens i nenes de tots els equips benjamins, i estan programats dos partits segons les edats dels participants.

En aquests dos esdeveniments, tindrem el servei d’ UFEC TV, on vindran a gravar els més petits del beisbol català i la preparació dels alevins.

Aquest diumenge dona inici la primera jornada del 2n Torneig Masters Slow Pitch, on hem tingut 7 participants, dos equips del CBS Gavà, un de pares i un dels veterans; tres equips més de pares, on són un del CB Viladecans, un del CB Barcelona i un del CBS Sant Boi, també participarà un equip del CBS Hèrcules de L’Hospitalet, i per últim el equip del Team Scorer, format pels anotadors de la F.C.B.S.

Aquí adjuntem el calendari complet del 2n Torneig Masters Slow Pitch:

Circular Tècnica 17/15 Calendari 2on Torneig Slow Pitch

reglament_slow_pitchTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?