CBS GAVÀ

Campionat de Catalunya Sub-14, dominat pel CB Barcelona Vermell

Campionat de Catalunya Sub-14, dominat pel CB Barcelona Vermell

El primer títol de lliga guanyat pel CB Barcelona ha arribat de les mans de la categoria Sub-14, que ha dominat amb mà de ferro durant tota la competició. En la categoria on més participants hi ha hagut, el conjunt barceloní no ha concebut la derrota en tots els partits que ha disputat. La lliga ha comptat amb un total de 8 equips, que primerament van enfrontar-se entre ells en una lligueta, que va acabar definint 2 grups, que van acabar convergint en els encreuaments finals. En els partits finals, els millors del primer grup van jugar entre ells i contra el primer classificat del segon grup per buscar un pas a la final, on els esperava el CB Barcelona Vermell. La resta d’equips que van competir a la lliga, juntament amb el CBB Vermell van ser: CBS Santboians, CBS l’Hèrcules d’Hospitalet, CBS Sant Boi, BC Manresa Drac’s, CB Barcelona Blau, CB Viladecans i CBS Gavà.

Després d’aconseguir un rècord de 7 victòries i 0 derrotes en la primera fase de lliga, el CB Barcelona Vermell va quedar definit com el rival a batre, seguit per l’Hèrcules i els Santboians, amb 2 derrotes cada un. Ja a la fase de grups, el Vermell va aconseguir una altra ronda perfecta, amb 6 victòries i cap derrota, seguit per l’Hèrcules i els Drac’s. Mentrestant, al segon grup, el CBS Sant Boi va dominar amb tan sols una derrota, assegurant-se un pas als encreuaments finals. Quan la fase de grups va acabar, el segon classificat del primer grup va enfrontar-se al millor del segon grup, Hèrcules contra Sant Boi, mentre el tercer i quart del primer grup van jugar entre ells, Drac’s i Santboians. Els guanyadors dels 2 partits van passar a les semifinals, d’on sortiria el rival del CBB Vermell. Aquesta va ser un duel entre els dos equips de Sant Boi, guanyat pels Santboians, que van passar a la final, però no van ser capaços de derrotar per primera vegada en la competició al Vermell, que va guanyar els 2 partits i es va proclamar campió de la Lliga Catalana de Sub-14.

Amb aquesta victòria, el CB Barcelona acumula el primer títol de lliga, malgrat haver disputat la majoria dels play-off en la resta de categories. D’aquesta manera, la competició amb més participants de les lligues catalanes.

Boxscore dels partits:

http://www.fcbs.cat/campionat/2017/b_sub14/stats/45ccs14.htm

http://www.fcbs.cat/campionat/2017/b_sub14/stats/46ccs14.htm

Classificació final:

http://www.fcbs.cat/campionat/2017/b_sub14/cla.phpTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?