CBS GAVÀ

CAMPUS USSSA BARCELONA FINALITZA AMB ÈXIT

CAMPUS USSSA BARCELONA FINALITZA AMB ÈXIT

Del 2 al 4 de setimbre s’ha realitzat el Campus USSSA Barcelona amb més de 100 participants de diferents comunitats d’Espanya. Els jugadors van entrenar els tres dies sota les ordres dels ex MLB Jeffrey Hammonds (All Star MLB i Olímpic al 92), Luis Alicea (All Star, guanyador de les World Series al 2007), Michael Tucker (considerat un dels millors batejadors de la MLB) i Charles Johnson (All Star MLB, 4 anys consecutius “Gold Glove”, 1 vegada guanyador de les World Series, Olímpic al 92). L’ex Triple “A” DJ Wabick tècnics italians Davide Dallospedale i Andrea d’Auria.

El format dels entrenaments han estat una gran experiència per a tots els jugadors que han pogut comprobar de la mà dels professionals, la necessitat de treballar els fonaments bàsics en defensa i bateig, a més del calentament que fan el equip de la MLB en “Spring Trainning”.

El representant de l’empresa USSSA, Dj Wabick es va pronunciar dient: “aquests tres dies a Barcelona han estat una gran experiència i ens ha sorprès molt gratament l’acceptació del joves espanyols, la nostra idea es seguir treballant amb la nova empresa espanyola Buysball i el proper any poder dur equips de beisbol i softbol per a que puguin jugar contra els equip d’aquí, esperem en un futur que els equips espanyols puguin viatjar als Estats Units”, també ha afegit “el futur dels joves es un compromis que tenim ambdues empreses per al desenvolupament del beisbol internacional”.

Per la seva part el President de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol el Sr.Juan Luis Giménez de Cisneros va fer entrega al finalitzar el campus d’un obsequi a tots els instructors americans i italians. El presidnet va afegir: “ha sigut un plaer poder comptar amb aquest grup de tècnics, un luxe per tots els jugadors que han participat i esperem poder seguir comptant amb aquest tipus d’activitats.

Abans de marxar de la Ciutat Comptal, Hammonds, Tucker y Johnson van aprofitar l’ocasió per visitar l’Estadi Olímpic de Montjuic on van poder recordar grans moments viscuts fa 20 anys als Jocs Olímpics del 92.

Una vegada acabat el Campus a Barcelona, els instructors han viatjat a Parma on el dia 6 comença el Campus USSSA Itàlia.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?