CBS GAVÀ

Cap a Itàlia!!

Cap a Itàlia!!

La selecció catalana de softbol “Big League” es va proclamar campiona d’Espanya ahir diumenge dia 5 d’abril enfront la selecció gallega, al camp de softbol de Viladecans. Les catalanes van jugar un gran torneig en el qual no van conèixer la derrota, i en que sempre van estar per sobre del marcador en tots els partits.

Les catalanes van iniciar el torneig amb una àmplia victoria enfront la selecció valenciana per 10 carreres a 1.  El dijous, la nostra selecció va aconseguir dues noves victories enfront Galicia (2-9) i Euskadi (9-1), que la van classificar definitivament per a la gran final de diumenge. La final va ser enfront Galicia, un intens partit en que les catalanes van haver de lluitar una mica més però que van aconseguir imposar-se a la selecció gallega per 6 a 4. D’aquesta manera, la Selecció Catalana es va proclamar campiona d’Espanya, i aconsegueix una plaça per al campionat europeu de softbol ‘Big League’

Els premis no es van quedar aquí, ja que els premis individuals també van caure del nostre costat. Laia Pelaez es va alçar com a millor batedora del Campionat, mentre que Alexandra León ha estat nomenada la millor jugadora del “Big League” estatal. Tant sols es va resistir el de millor llançadora, que va anar a parar a una jugadora gallega.

Video del torneig a Viladecans TV

Noticia RFEBS

SoftbolTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?