CBS GAVÀ

Cap a Novara amb la vista mirant a les World Series

Cap a Novara amb la vista mirant a les World Series

La Selecció Catalana de la Senior League emprendrà el dia 2 de Juliol la seva travessia cap a la ciutat italiana de Novara, on lluitarà per una plaça a les World Series dels Estats Units que aquest any seran a la ciutat de Easley a l’estat de North Carolina (Pàgina web World Series). Després de dominar amb mà de ferro el classificatori nacional, la selecció catalana lluitarà a l’europeu de la Senior League per repetir la proesa que va tenir lloc l’any passat.

L’equip comandat per Marc Carrillo viatjarà el diumenge dia 2 per començar el torneig el dia 4. Malgrat que el torneig comença el 3, els nostres representants no disputaran el primer partit fins al segon dia del campionat. Enguany, en el classificatori d’Europa i Àfrica hi participaran un total de 7 equips, representant la República Txeca, Àustria, Gran Bretanya, Bèlgica, els Països Baixos, Espanya i l’amfitriona Itàlia. El primer adversari dels jugadors catalans serà la Gran Bretanya, als quals s’enfrontaran el dimarts 4 a les 8.45 del vespre. Seguidament, l’endemà, es veuran les cares amb els representants dels Països Baixos, a les 5 de la tarda.

Un cop hagin jugat aquests 2 partits, ja quedaran marcats quins seran els partits de les fases finals, que definiran quins són els equips que lluitaran per la plaça a les World Series als Estats Units i quins quedaran fora d’aquesta lluita. Tant les semifinals com la final tindran lloc els dies després de la fase inicial del torneig, i es pactaran les hores d’aquests un cop ja en el torneig.

Catalunya té l’oportunitat de tornar a fer història. Ja va escriure un dels capítols més brillants del beisbol català l’any passat, amb la primera participació en les World Series, però enguany té la possibilitat de repetir la proesa per segon any consecutiu. Els nostres jugadors ja van demostrar al món que són capaços de rendir al més alt nivell, proclamant-se els millors d’Europa la campanya anterior. A partir del dia 3 de Juliol, tenen una nova oportunitat per recordar al món del beisbol que a Catalunya hi ha nivell.

Els resultats es podran seguir a la pàgina web oficial de Little League International Cliqueu aquí Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?