CBS GAVÀ

Cap equip català en el podi de la Lliga Nacional de Softbol

Cap equip català en el podi de la Lliga Nacional de Softbol

Ja han quedat definits els grups finals de la Lliga Nacional de Divisió d’Honor de Softbol i, per primera vegada en els últims deu anys, no hi haurà cap equip català en el podi de la lliga. La Lliga Nacional de Softbol està organitzada de tal manera que, un cop finalitzada la primera fase on tots els equips s’enfronten entre ells, els clubs s’agrupen en tres grups diferents per lluitar per les posicions finals. En aquesta edició, per primera vegada, cap dels tres equips catalans podrà lluitar pel títol de campió de la Lliga Nacional de Softbol de Divisió d’Honor. En l’edició del 2018, la posició més alta a la que aspira un equip català és la quarta, a la que opten tant el CBS Sant Boi i el CB Viladecans.

El primer grup, en el que es disputen les places directes al play off, hi trobem als clars dominadors de la lliga fins el moment: l’Atlético de Sant Sebastián, que ha acabat la primera fase amb només 3 derrotes; el CBS Rivas de Madrid, amb 4 derrotes; i el CS Fénix de València, amb 4 derrotes també.

Respecte al segon grup, que engloba des del quart al setè classificat trobem, a més del CBS Sant Boi i el CB Viladecans, al Dridma Rivas de Madrid i a l’OBB Bizzkorrak d’Orio. El que té millor projecció per assolir la quarta posició és el Dridma, que ha sumat només sis derrotes a la fase general, dues menys que el CB Viladecans i l’OBB Bizzkorrak. Tancant el grup hi trobem el CBS Sant Boi, amb un rècord de 7 victòries i 11 derrotes.

Finalment, el tercer i últim grup acull a l’últim equip català que trobem en aquesta edició de la Lliga Nacional de Divisió d’Honor de Softbol, el Projecte de Softball Gavanenc. Concretament, l’equip de Gavà tanca la classificació de la fase general, amb només dues victòries en els 18 partits jugats. Per davant seu trobem al CBS Antorcha de València, amb 4 victòries, i el CBS Cambre, empatat amb el Projecte pel que fa al rècord.

Per primera vegada en els últims anys d’història en la Lliga Nacional de Softbol de Divisió d’Honor no trobarem un equip català en el podi. Una primera fase molt irregular i unes rivals cada any més fortes han condemnat als equips catalans a, com a molt, optar a la quarta posició, per la que lluitaran el CB Viladecans i el CBS Sant Boi, mentre que el Projecte intentarà assolir la setena posició.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?