CBS GAVÀ

Catalunya al prestigiós Torneig Internacional “Prague Softball Week”

Catalunya al prestigiós Torneig Internacional “Prague Softball Week”

L’equip català surt dimecres cap a Praga per disputar un dels torneis més importants del circuit europeu i ho farà amb equips que preparen els seu assalt a Europa, Alemanya absolut, República Txeca Sub-22, Grècia, Sèrbia, Polònia Sub-22, USA Athlets, República Txeca Sub-19, Àustria, Eagles Praga i Alemanya Sub-19.

La novena dirigida per Emmanuel Francis i Eric Segura, compta amb jugadores menors de 25 anys en les que hi destaca la tercera base Raquel Moncho que aquest any disputa la Italian Softball League amb l’equip del Nuoro, la veterana infield Anabel Allué del Sant Boi i la nova llançadora de la Serie A2 d’Itàlia del Supramonte la també santboiana Raquel Fernández. Les joves internacionals absolutes del Viladecans Anna Sobrino i Carla Segura amb qui es tanca un infield de luxe. El roster conegut per tothom, el completen les llançadores De la Paz i Rodríguez, les infields i receptores Criado i López, la primera base i outfield Sánchez, les outfields Navarro i Pérez i les utility Moncho, Espin, Peláez i Serrano.

Catalunya debuta el dimecres 27 a les 12h davant de República Txeca Sub-22 i a les 20h disputarà l’interessant partit davant la poderosa Alemanya absoluta.

La Federació Catalana, aquest any ha programat 5 viatges a Europa, el dos primers van ser a la mateixa Praga amb els equips Sub-16 de beisbol i softbol femení al Torneig Pony League, ara ho fa amb les noies Sub-25 i en breu serà el moment dels més joves, els nois que aniran del 18 al 29 de juliol a Polònia a disputar el classificatori Little League per a les World Series de Williamsport i les més petites les Sub-13 que defendran el títol europeu de l’any passat i ho faran a la mateixa Itàlia.

Pàgina web oficial del torneig Prague Softball Week

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?