CBS GAVÀ

Catalunya Baseball Week, una setmana plena de beisbol

Catalunya Baseball Week, una setmana plena de beisbol

Cada dia que passa està més a prop la Catalunya Baseball Week, una setmana on tindrem beisbol del més alt nivell per donar i per vendre. Tres categories, dotze equips d’arreu d’Europa i molts partits de beisbol. Aquestes són les coses que ens ofereix la Catalunya Baseball Week, que tindrà lloc des del dia 16 al 18 de Març per les categories més petites i del 16 al 20 per la més gran.

 

Sub-12, els petits

Començant per la categoria més jove, la Sub-12, la Catalunya Baseball Week acollirà un torneig entre diferents acadèmies d’arreu d’Europa. Concretament, els conjunts convidats són l’Acadèmia de Praga Centre, de la República Txeca i l’Acadèmia Alemanya de Beisbol, que s’enfrontaran a dos conjunts de la Little League de Catalunya, ja posant les vistes al campionat nacional i continental que tindrà lloc aquest any.

 

Sub-15, la categoria mitjana

També durant les mateixes dates que el torneig de la categoria Sub-12 es podrà veure a Catalunya el campionat de la categoria Sub-15, on participaran tres equips: el Fortitudo de Bolonya, Itàlia; els KMC Ambassors, un combinat amb jugadors nord-americans i alemanys; i la Catalunya Baseball Academy Sub-15. El torneig d’aquesta categoria també es disputarà entre els dies 16 i 18 de Març.

 

Sub-18, els més internacionals

I, finalment, el torneig amb més participants i més internacional serà el de la categoria Sub-18, que comptarà amb 5 equips. Dins dels equips estrangers que s’enfrontaran a la Catalunya Baseball Academy trobarem dos equips d’Alemanya, l’Acadèmia de Regensburg i l’Acadèmia de Stuttgart, un de França, el Pôle Toulouse, i l’Acadèmia de Suècia. Aquesta competició també començarà el dia 16 de Març, com les de les categories Sub-12 i Sub-15, però acabarà més tard, el 20 del mateix mes.

 

La segona setmana de Març arribarà a Catalunya una competició que mai s’havia vist encara, plena del millor beisbol de categories menors d’Europa. La Catalunya Baseball Academy defensarà com a amfitriona el seu lloc al beisbol continental, on acadèmies d’arreu d’Europa vindran a competir al més alt nivell.

 

Calendaris:

CBW U12/LITTLE LEAGUE

CBW U15

CBW U18

 

POSTER-WEEK-OKTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?