CBS GAVÀ

Catalunya campiona d’Espanya Sub-13 i Sub-15 de Beisbol

Catalunya campiona d’Espanya Sub-13 i Sub-15 de Beisbol

Les Seleccions Catalanes Little i Junior League participaran al Campionat d’Europa-Àfrica a Kutno(Polònia), desprès de vèncer als Campionats d’Espanya Sub-13 i Sub-15 de Seleccions Autonòmiques.

 

Little League

Catalunya va vèncer per 6è any consecutiu en el Campionat d’Espanya Sub-13/Little League.

Els catalans van guanyar en els dos partits de la fase de grups, en el primer d’ells davant Madrid per 5-4 desprès d’un extrainning, en el segon partit de la fase de grups van derrotar 7 a 2 a Navarra. Amb aquests resultats Catalunya va creuar en semifinals davant d’Aragó, on els catalans van tenir un gran 3r i 4t inning que van aconseguir 9 carreres i així finalitzar el partit per 9 a 1.

La novena catalana dirigida per Rubén Fente, amb la col·laboració de Santiago Cuesta i Adrià Alcaide, van arribar a la final de diumenge davant d’un gran equip de la Comunitat de Madrid, que arribava a la final amb l’únic partit perdut davant Catalunya. La novena catalana liderada per Toni Cortes, llançador obridor dels catalans amb 4 innings llançats i un homerun a la ofensiva, va ser nomenat millor jugador (MVP) de la selecció catalana. Destacar també la gran feia feta de Bradly Minaya com a llançador a la semifinal i el homerun aconseguit en la final.

 

Resultats i classificació

 

 

Junior League

Primer any de participació de la Selecció Catalana Junior League al Campionat d’Espanya Sub-15 i primer títol.

El conjunt català, format per varis jugadors que van participar a les World Series Little League a Williamsport el passat estiu, va vèncer en tots els seus partits el campionat, derrotant a la selecció de Madrid per 13 a 4, i 6 a 5 a Navarra, amb un espectacular homerun d’Elvinyer López al camp de Can Torelló (Gavà), així els catalans van avançar a les semifinals com a primers de grup, i disputar la semifinal davant la Comunitat Valenciana, on Catalunya va derrotar per 18 a 6 als valencians.

L’equip dirigit per Marc Carrillo i els ajudants Alberto Magallon i Pepe Romero, van disputar la final a les 12:30 davant del combinat de Navarra, que anteriorment va disputar un partit molt bo davant els catalans i venien de vèncer a Aragó per 14 a 2 a les semifinals. Però en aquest partit, el millor llançador del Campionat, Junior Bonilla va ser l’obridor de Catalunya, on va llançar 5 innings i només va permetre una carrera i va aconseguir 11 strikeouts. El combinat català va aconseguir anotar carreres en el 1r i 4t inning i així avançar-se al marcador i aconseguir la victòria al partit definitiu. Elvinyer López va ser nomenat millor jugador (MVP) del campionat.

 

Resultats, estadístiques i classificació

 

 

Les seleccions catalanes han estat vencedores de tots dos Campionats participant tots els jugadors/es amb les edats corresponents a la categoria Little League i Junior League. Per així participar amb el mateix equip a Kutno, on totes dues seleccions lluitaran per un lloc a les World Series, i en el cas de la Little League defendrà el títol del passat 2018.

 

Fotografies de Joan R. Massana

 

60201791_607831613049795_821389740623265792_nTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?