CBS GAVÀ

Catalunya cau davant Euskadi en la sèrie d’amistosos de softbol sènior femení

Catalunya cau davant Euskadi en la sèrie d’amistosos de softbol sènior femení

fb_img_1485781868929El softbol de la màxima categoria ha tornat a Catalunya. La Selecció Catalana Absoluta femenina va diputar aquest cap de setmana del 28 i 29 de gener una sèrie de partits amistosos que la van enfrontar a la selecció d’Euskadi. Es van disputar un total de 3 partits, dos d’ells el dissabte a la ciutat de Barcelona i l’altre a Viladecans.

Els enfrontaments van estar molt equilibrats i cap de les dues seleccions semblava afluixar davant de l’altra. Pel que fa a la jornada de dissabte, en el primer partit, que va començar a les 11 i mitja del matí, l’equip local va ser el representant del País Basc, mentre que les catalanes van partir com a visitants. L’equip de Xavier Civit va començar fort, anotant en les primeres entrades, fruit de la bona feina ofensiva i algun error de les defensores. Finalment, tot i la tardana reacció de les locals, Catalunya va aconseguir guanyar el primer partit de la sèrie per un resultat de 3 a 5.

fb_img_1485782111654Just després de la finalització del primer partit, després d’un petit temps de descans per les jugadores, va començar el segon matx. A les 14.00 va donar-se el “play ball” que iniciava el segon enfrontament, aquesta vegada amb la selecció catalana com a equip local. Aquest cop, però, van ser les basques les que van començar fort, anotant 4 carreres en el primer inning i, agafant així, la batuta del partit. Malgrat la força ofensiva de les locals, que van anotar 5 carreres en les últimes entrades, Euskadi va aconseguir la victòria per 5 carreres a 7, empatant així la sèrie d’amistosos.

Finalment, el partit que desempatava la sèrie va tenir lloc l’endemà al matí al camp de softbol de Viladecans. L’enfrontament va començar a les 10 del matí, amb l’equip dirigit per Civit com a local. L’inici del mateix va estar molt disputat, amb les dues primeres entrades sense carreres per cap dels dos bàndols. No va ser fins al 3r inning que les basques van prendre la iniciativa, anotant 3 carreres. Finalment el marcador va ser de 7 a 0 per la selecció del País Basc, qui s’endú la sèrie de partits amistosos amb 2 victòries i una derrota davant de la Selecció Catalana Absoluta de softbol.

fb_img_1485781864245Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?