CBS GAVÀ

Catalunya competirà a Kutno per cinquè any consecutiu

Catalunya competirà a Kutno per cinquè any consecutiu

Arriba una de les competicions més importants de l’any per als jugadors catalans. Arriba la Little League. Com cada any, Catalunya ha participat aquesta passada setmana, del 10 al 13 de Maig al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Sub-13, que ha tingut lloc a Gijón. I, com també és tradició cada any, Catalunya ha sortit victoriosa del campionat amb el bitllet que el portarà a la competició europea sota el braç.

Per cinquè any consecutiu, la Selecció Catalana Little League, amb Òscar Roman, Santi Cuesta i Alberto Magallón al capdavant, han aconseguit batre a totes les seleccions nacionals i alçar-se com l’equip espanyol que lluitarà per una plaça a les World Series als Estats Units. Com ja ve passant des del 2014, la Selecció Catalana ha sortit invicte del torneig nacional, en el qual encara no ha conegut la derrota en els cinc anys que fa que hi participa. Amb aquesta victòria al campionat nacional, Catalunya obté el bitllet cap a Kutno, on es disputa el campionat d’Europa i Àfrica, per cinquena vegada en els últims cinc anys, i on Catalunya sempre ha fet un bon paper, amb dues quartes posicions (2016 i 2017) i dos subcampionats (2014 i 2015).

cf3419b8-406f-4e40-8534-a9262f23210bEnguany, la Selecció Catalana de la Little League, que sumava un total de 14 jugadors Sub-13, s’ha enfrontat a les seleccions d’Astúries, de la Comunitat Valenciana i d’Aragó. Malgrat la superioritat que ha mostrat Catalunya al llarg del torneig, no tot el camí ha estat fàcil. El partit més difícil al que es van enfrontar els catalans va ser contra els valencians, que van portar a l’equip de Roman a extrainnings, que va acabar concloent a favor de Catalunya per 12 carreres a 9 amb un gran home run de Lucas Iriarte, que va fer decantar la balança cap a la Selecció Catalana. Un cop superat aquest partit, que va ser el segon que van jugar, els catalans van agafar la velocitat de creuer i no van cedir en cap altre moment, superant a Aragó a les semifinals per un contundent 13 a 2 i a la Comunitat Valenciana a la final per un encara més contundent 14 a 0. El jugador més destacat del combinat català ha estat Ronald Vizcaíno, que ha aconseguit 3 homeruns en 4 partits i ha estat nomenat MVP de la Selecció Catalana Little League.

Per cinquena vegada en la història de Catalunya, la Selecció Catalana Sub-13 de Little League es presentarà a la ciutat polonesa de Kutno per lluitar per una plaça a les series mundials als Estats Units, on Catalunya ja és un nom conegut gràcies a la Selecció Catalana de la Sènior League de l’any 2016. Ara és el torn dels petits, que buscaran ser els segons en repetir aquesta gesta i els primers a fer-ho en la categoria de Little League.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?