CBS GAVÀ

Catalunya i Aragó vencen en la Catalunya Baseball Week

Catalunya i Aragó vencen en la Catalunya Baseball Week

El passat divendres 8 de Març va arrencar la 5a edició de la Catalunya Baseball Week, anteriorment coneguda com Torneig del Mediterrani, on s’ha comptat amb la presencia d’onze equips entre totes dues categories.

En l’edició d’enguany hi han participat 5 equips en la categoria U12/Little League, tots ells en visites posades en les properes competicions nacionals e internacionals. Concretament, els participants eren, Deutsche Baseball Academie (Alemanya), London Archers (Gran Bretanya), Aragó i dos equips amb els millors jugadors catalans, el Catalunya Red i Catalunya Black. En la categoria U15, s’han sumat al London Archers, Aragó, Bulls Rescaldina (itàlia) Berlin Baseball Academie (Alemanya) i KMC Ambassadors (USA/Alemanya), per així formar un calendari amb 5 partits per equip en cada categoria. Durant divendres, dissabte i diumenge es van disputar a Montjuic, Viladecans i Can Torelló un total de 27 partits

En la categoria U15, on jugaven tots contra tots, sense partit final, s’anaven definint els equips que més victòries sumaven des de l’inici del torneig, postulant-se per aspirar a la primer plaça la selecció d’Aragó desprès de vèncer el primer dia a London Archers i la Catalunya Baseball Academy, que acabarien en 3r i 2n lloc respectivament. Finalment l’equip aragonès només va permetre una derrota davant l’Acadèmia de Berlín, però que els mantenia com a primers del torneig, ja que van guanyar al segon classificat la Catalunya Baseball Academy.

En canvi, en la categoria U12, amb 5 participants, es jugaria en format tots contra tots, amb una final de consolidació i una final pel títol. Així, a les onze de diumenge es va donar pas a la final del torneig, que va enfrontar a Catalunya Red i Deutsche Baseball Academie, que van aconseguir la plaça en aquesta final, desprès d’un triple empat entre la DBA, Aragó i Catalunya Red, on els partits entre ells van marcar els dos classificats. Catalunya Red va imposar-se amb un gran i ajustat partit a la DBA, acabant amb un resultat de 4 a 1 a favor de l’equip català.

Un altre any, hem tingut un gran cap de setmana amb molt bon temps i 27 partits de bon nivell, on destaquem les oportunitats de tots els jugadors i jugadores que s’han pogut enfrontar a equips i seleccions d’arreu d’Europa i així preparar-se per un temporada plena d’èxits.

 

Gràcies a tots els equips per la vostra visita i us esperem el proper any!

53752150_2281111625440450_8712046838712107008_n

Resultats i classificació final

 

Fotografies de Jordi Leiva

 

Fotografies Canal Boogie

 

Fotografies FCBSTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?