CBS GAVÀ

Catalunya Little League 4a classificada del Ct. d’Europa-Àfrica

Catalunya Little League 4a classificada del Ct. d’Europa-Àfrica

La Selecció Catalana Little League (Sub-13), com a campiona d’Espanya el passat mes de Maig, i representant d’Espanya, participava per tercer cop consecutiu al Campionat d’Europa-Àfrica Little League.

L’equip dirigit per Oscar Roman, amb l’ajuda de Santiago Cuesta i Alberto Magallón, van quedar eliminats a la penúltima ronda del Campionat, és a dir 4t classificat, en un partit que va finalitzar desprès de 2 extrainnings amb derrota pel combinat català contra el representant d’Holanda.

La novena catalana va vèncer al combinat de Lituània, al primer partit; desprès contra Rep. Txeca van perdre per 10 a 9 i això significava que tots els partits que juguessin a partir d’aquell moment s’havien de guanyar per classificar per la final de Little League Europe-Africa.

Desprès d’aquests partits, els catalans van vèncer als representants de Gran Bretanya, Bèlgica i França, en tres partits que eren unes finals pels joves jugadors catalans. On van demostrar un gran nivell de joc. L’últim partit va ser contra Holanda.

El guanyador del Campionat va ser el representant d’Itàlia que va ser el guanyador de la final envers Rep. Txeca.

Cal destacar a Marc Rodríguez, receptor de la Selecció Catalana que va aconseguir 7 homeruns en 5 partits disputats.

Catalunya Little League els dos passats anys havien arribat a la final del Campionat, aquest any no ha pogut ser, però des de la FCBS estem molt orgullosos del gran nivell que han jugat els joves jugadors.

Felicitats!

13690594_1769661506585467_3758496281775843877_nTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?