CBS GAVÀ

Catalunya participarà a l’Europeu Oficial Sub-13 de Softbol Femení

Catalunya participarà a l’Europeu Oficial Sub-13 de Softbol Femení

Ens plau informar-vos i fer públic que el passat dilluns dia 20 de març la Junta Directiva de la Federació Catalana es va reunir per entre d’altres temes, valorar la participació de la Selecció Catalana Sub-13 al VI European Massimo Romeo Youth Trophy 2017, a celebrar-se a la ciutat italiana de Collecchio els propers 9 al 12 d’agost. Com ja sou coneixedors, es va realitzar un entrenament previ a la data de la reunió amb jugadores d’aquest tram d’edat amb l’assistència de 24 jugadores de diferents clubs catalans per valorar l’aspecte esportiu i val a dir que la satisfacció va ser del cent per cent.

Per tot això volem fer oficial i dir-vos que la Selecció Catalana Sub-13 estarà present a l’European Massimo Romeo Youth Trophy 2017 (Europeu Oficial de la European Softball Federation).

Aquest campionat es obert a la participació d’equips nacionals, regionals i clubs. Fins ara hi ha hagut representants de fins a 8 països: Itàlia, República Txeca, Croacia, Polonia, Bulgaria, Russia, Eslovàquia i Gran Bretanya.

Resultats cinc edicions des de 2012 a 2016

En propers comunicats s’informarà de tots els detalls d’entrenaments, esporitstes convocades i viatge.

Segueix-nos a:

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?