CBS GAVÀ

Catalunya s’enfronta a combinats americans

Catalunya s’enfronta a combinats americans

El dimarts 4 i el dimecres 5 Catalunya va rebre un combinat americà que està duent a terme un viatge per Europa enfrontant-se a diferents combinats i seleccions europees. Per rebre aquest equip, la selecció catalana Sub-21, formada principalment de jugadors del CBS Sant Boi, el CB Barcelona i el CB Viladecans, va congeniar-se per plantar cara a aquest conjunt.

El primer partit, que va tenir lloc al camp de Montjuïc dimarts a la tarda, va ser dominat totalment pel conjunt català, que a tan sols una entrada de finalitzar el partit anava per davant en el marcador per un resultat de 12 a 5 carreres. Malgrat una ofensiva final dels visitants, el partit va concloure amb una victòria de Catalunya, que va mostrar una gran força en el bat i molt ferma en defensa. El segon partit, en canvi, els americans van sortir a per totes, amb una gran actuació sobre el monticle, que va neutralitzar el combinat català durant pràcticament tot el partit. Aquest domini, sumat a una bona ofensiva, va permetre als jugadors de Purpose Driven avançar-se per 4 carreres en el marcador. Ja a l’última entrada, una tardana ofensiva catalana va intentar capgirar el marcador, però va ser inútil, ja que tan sols van ser capaços d’anotar 2 carreres. Amb aquestes, el resultat del segon partit va ser de 4 a 2 a favor dels americans, que van marxar de Barcelona amb una victòria i una derrota sota el braç.

Per altra banda, dimarts 11 de Juliol, la Catalunya Baseball Academy va disputar un amistós contra un combinat de jugadors de la CBLE (Collegiate Baseball League Europe), jugadors de varies nacionalitats, on predominen americans, els quals estan disputant una sèrie de partits al camp municipal de Sant Boi, i desprès seguiran amb la seva gira per Europa.

Enfrontaments com aquests ajuden als nostres jugadors a veure i jugar contra atletes que competeixen al més alt nivell als Estats Units, cosa que els ajuda a millorar i a rendir més.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?