CBS GAVÀ

Circular Informativa 01/12: Reunions amb Tècnics Temporada 2012

Circular Informativa 01/12: Reunions amb Tècnics Temporada 2012

REUNIONS ENTRE F.C.B.S. I TÈCNICS DE BEISBOL I SOFTBOL

Des dela Direcció Tècnica dela Federació Catalanade Beisbol i Softbol s’estableix poder realitzar unes reunions prèvies entre tècnics dels clubs i la FCBS, amb el propòsit d’apropar criteris, consensuar-ne, valorar-los i alhora escoltar propostes de cadascun dels representants, amb la finalitat de poder elaborar calendaris i normatives que permetin a tots començar la temporada amb una base sòlida.

Els Clubs que vulguin incloure propostes en l’ordre del dia de les reunions, ho hauran de fer per escrit a director.tecnic@fcbs.cat  (mitjançant el mail oficial del club),  amb un mínim de 3 dies d’antelació a la  reunió de la categoria que es vegi afectada per la seva proposta.

El fet d’incloure les propostes dins de l’ordre del dia no es considerarà com a acceptació de la/les mateixa/es, ja quela Direcció Tècnica, un cop finalitzades les reunions, les traslladarà a la Junta Directiva i al Comitè de Competició de la FCBS, per a la seva valoració final.

Es prega confirmació d’assistència a les reunions mitjançant trucada telefònica al 93.424.02.25 o bé per via mail a la FCBS, indicant els noms i càrrecs de cadascun dels assistents. Aquestes es realitzaran a la seu de la mateixa federació al Carrer Vilamarí, nº28, Baixos 1ª de Barcelona.

CALENDARI DE REUNIONS

Dilluns 23 de gener de 2012

18.30h – Aleví, Infantil i Cadet Beisbol

20.00h – Juvenil i Sènior Beisbol

Dimecres 25 de gener de 2012

18.30h – Mini, Rookie i Open Softbol

Circular Informativa 01/12: Reunions amb Tècnics de Beisbol i SoftbolTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?