CBS GAVÀ

Circular Tècnica 03/12: Equips Inscrits Campionats de Catalunya

Circular Tècnica 03/12: Equips Inscrits Campionats de Catalunya

Publicada la Circular Tècnica 03/12 referent als Equips Inscrits als diferents Campionats de Catalunya 2012. Destacar les categories dels més petits, amb 8 equips a la categoria Aleví i de 6 a la categoria Infantil, malauradament en categoria Cadet es baixa fins a 3 equips, els juvenils es mantenen en 4 i el Sènior 1ª Divisió segueix també amb 4 equips. En Softbol, la categoria Rookie segueix amb 4 equips i torna desprès de tres anys la categoria Open amb 3 equips, tot això també en detriment de la categoria Mini que no apareix per donarm és contingut a la categoria Aleví de Beisbol.

Aleví: Sant Boi aporta fins a 4 equips desprès de la bona tasca realitzada en els últims anys en la cantera. També s’hi afegeix com a novetat el Projecte Softball i continuen els de sempre, Viladecans, Gavà i Barcelona. Sens dubte la lliga dels més petits serà la més atractiva.

Infantil: També el Sant Boi hi ha incorporat un equip més i hi participaran amb dos novenes, el Viladecans, Barcelona, Gavà i Manresa, completen una bona categoria, on farà falta veure la progressió de les primeres promeses del beibol català.

Rookie Softbol: Es manté els 4 equips que van disputar la lliga la temporada anterior, el CB Viladecans presenta els seus dos equips el Blackfeel i el Yefeel, els acompanyaran el Projecte i el Sant Boi.

Cadet: Aquesta categoria perd jugadors any a any i per aquesta temporada es queda amb 3 equips, Sant Boi, Viladecans i Barcelona aguanten amb bons jugadors que no podran enfrontar-se a d’altres equips, però que de ben segur aportaran un bon nombre de bons partits. La baixa per aquesta temporada es el CBS Gavà.

Open Softbol: Aquesta categoria torna desprès de 3 anys, amb el Projecte, el CB Viladecans i un combinat de jugadores del CBS Sant Boi i també del CB Viladecans encara per concretar però que en breu es podrà informar de les seves característiques.

Juvenil: La categoria juvenil es manté, amb els cinc grans, Sant Boi, Viladecans, Barcelona, Gavà i Hèrcules L’Hospitalet. També hi tindrà la seva participació el BC Manresa amb un equip “open” de jugadors de categoria juvenil i sènior que participaran en un lliga paral·lela amb els equips d’aquesta categoria.

Sènior 1ª Divisió: Competició que manté a 4 equips, l’Hèrcules L’H, el CBS Gavà, el CB Viladecans i el CB Barcelona. La baixa per aquesta temporada es el CBS Sant Boi.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?