CBS GAVÀ

Collegiate Baseball League Europe busca jugadors espanyols

Collegiate Baseball League Europe busca jugadors espanyols

imagesCollegiate Baseball League Europe , és l’única lliga universitària d’estiu que hi ha actualment a Europa on pretén oferir als jugadors entre 18-23 anys una gran experiència d’estiu jugant a beisbol d’alt nivell mentre visites Europa .

Aquesta edició 2014 es celebrarà des del 7 al 25 de Juliol.

El torneig inaugural es va celebrar al juliol de 2012 amb 56 jugadors de 10 països diferents . Tots els partits es van jugar a Oosterhout dels Països Baixos , aquest 2014, CBLE amplia les seves fronteres amb seus al Regne Unit ( Londres ) , Espanya ( Sant Boi ) , França ( La Rochelle ) i Holanda ( Oosterhout ) amb un total de 70 jugadors que provenen de molts llocs diferents com Austràlia, Estats Units , Canadà , Alemanya , Rússia , Portugal , Holanda , Bèlgica , Suècia , Suïssa i França .

El nivell d’aquests jugadors és considerat d’alt nivell , amb jugadors de diferents Lligues Nacionals d’Europa , jugadors de Seleccions Nacionals i jugadors Universitaris d’USA .

Jan Maarten Kops fundador de CBLE i la seva organització està buscant jugadors espanyols per completar els rosters dels 4 equips que formen aquesta Lliga .

La matrícula per poder inscriures a CBLE 2014 per a cada jugador és de 650,00 € . Per això , el jugador té cobert el viatge de 18 dies on hi ha inclòs els 14 partits , els desplaçaments entre els 4 països europeus ( en bus ) , l’allotjament (hotels i cases ) , esmorzars, dinars i sopars i una casaca i una gorra del seu equip personalitzada .

Tots els jugadors inscrits hauran d’arribar arribar sota la seva responsabilitat a la ciutat de Oosterhout (Països Baixos ) , per inicar aquí el primer desplaçament de CBLE 2014 .

CBLE 2014 comptarà amb un staff tècnic de gran experiència com el exlanzador de Grans Lligues Jerry Neyman en els anys 1969 i 1970 . CBLE comptarà un any més amb l’àrbitre de Lliga Nacional Espanyola Tjisdger Wierda .

A més és una gran oportunitat per a molts ‘scouts’ internacionals per poder observar als jugadors més talentosos en aquesta Lliga Universitària d’Estiu.

El programa del viatge i els partits es poden trobar en aquest enllaç :

http://www.cble.org/2014-program/

Per realitzar l’inscripció aquí :

http://www.cble.org/applytoplay/

I per veure els jugadors que s’han inscrit :

http://www.cble.org/2014-players-update/Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?