CBS GAVÀ

Com arriben els equips de beisbol als Play Off?

Com arriben els equips de beisbol als Play Off?

Vist ja l’estat de les competicions de softbol, passem a veure com arriben tots els equips als encreuaments finals en la modalitat de beisbol.

 

Sub-10 de beisbol

 

Comencem pels més petits de la casa: la categoria Sub-10. Precisament aquesta modalitat no segueix una classificació estricta com les altres, com tampoc inclou encreuaments finals per determinar el guanyador. Tot i això, la modalitat està a només dues jornades de donar-se per finalitzada. Precisament, aquest cap de setmana es jugaran els 6 partits que queden, ajuntant la sisena i setena jornada, tots ells a Barcelona. A més, manquen dos partits pendents de disputar, que no es van poder jugar en el seu dia. En ser una categoria en la qual no es comptabilitzen les classificacions, no es pot extreure un dominador clar, ja que tots els partits resulten ajustats i amb finals inesperats.

Resultats

 

Sub-12 de beisbol

 

La categoria Sub-12 de beisbol és la primera que veiem que està al dia pel que fa a partits anul·lats o enrederits. Ara per ara, la fase regular de la competició ja ha arribat a la seva fi, i ja s’han definit els equips que passen a la fase final i els que han quedat fora. Com a primer classificat, amb un registre impol·lut de 5 victòries i cap derrota, hi trobem al CBS Sant Boi Ramonets, seguits de prop pel CB Viladecans, amb 4 i 1. A la tercera i quarta posició s’han situat l’Hèrcules i el Gavà, amb un rècord de 3 guanyats i 2 perduts i 2 victòries i 3 derrotes respectivament. Finalment, ja fora dels encreuaments finals, han acabat la fase regular el CB Barcelona i el CBS Sant Boi Pitus, que han sumat 1 sola victòria entre els dos, que s’ha adjudicat de l’equip barceloní. Per tant, les semifinals s’han fixat com un duel entre els Ramonets i el Gavà per una banda, i entre el Viladecans i l’Hèrcules per l’altra. Tots els partits de la fase final es jugaran a Sant Boi el dia 17 d’aquest mes al llarg de tot el dia.

Resultats i classificació

 

Sub-14 de beisbol

 

La Sub-14 de beisbol ha estat la segona categoria que més participació ha tingut durant aquesta Copa Catalunya, amb un total de 8 equips lluitant pel títol. A causa de l’elevat nombre de participants, ja des del principi es van separar en dos grups de quatre, i la fase final està programada com un duel entre els dos millors de cada un dels grups, fet que deixa a quatre equips fora de la lluita pel trofeu. Ara per ara, els equips que segueixen amb opcions d’alçar-se amb el títol són el CB Barcelona i el CB Viladecans Groc, que han liderat els dos grups i han acabat la fase regular imbatuts; i l’Hèrcules i el Sant Boi, que han acabat en la segona posició a la fase de grups amb un registre de 2 victòries i 1 derrota tots dos. Fora de la lluita han quedat el Viladecans Negre i el Gavà, del grup A, i els Drac’s i els Santboians, del grup B. Els partits de play off es jugaran aquest mateix dissabte, i enfrontaran al Barcelona contra el Sant Boi i el Viladecans Groc contra l’Hèrcules.

Resultats i classificació

 

Sub-16 de beisbol

 

La modalitat Sub-16 de beisbol ha arribat al final de la fase regular amb uns equips i uns resultats molt ajustats. Només un dels equips que han participat ha pogut imposar-se amb total claredat davant dels altres, però seguit molt de prop pel segon classificat. Al capdavant de la taula, el CBS Sant Boi ha mostrat la seva força i ha acabat la fase regular amb 5 partits guanyats i cap de perdut, seguit del CB Barcelona, que només ha acumulat una derrota contra el líder. Ja darrere dels dos primers, empatats als registres hi trobem el Gavà i els Drac’s, amb 2 victòries i 3 derrotes, amb la diferència de carreres favorables a l’equip gavanenc. Ja a la part més baixa de la taula, l’Hèrcules i el Viladecans han sumat 2 victòries al llarg de la Copa, una per a cada un, i han quedat fora de la fase final. Per tant, el play off enfrontarà el proper cap de setmana al Sant Boi contra els Drac’s i al Barcelona contra el Gavà, partits dels quals sortiran els dos equips que es disputaran el trofeu el dissabte dia 17.

Resultats i classificació

 

Sub-18 de beisbol

 

Una de les categories amb el resultat final més ajustat ha estat la Sub-18 de beisbol, amb un empat a la part alta de la taula al final de la fase regular. Concretament, l’empat ha estat entre el CBS Sant Boi i el CB Barcelona, ambdós amb cinc partits guanyats i un de perdut, que s’ha acabat decidint per diferència de carreres, fet que ha afavorit l’equip santboià. Per tant, la primera semifinal del play off de la categoria ha quedat definida com un duel entre el Sant Boi, primer, i l’Hèrcules, quart i últim classificat, que no ha sumat cap victòria. A l’altra semifinal, el CB Barcelona, segon classificat, rebrà al CB Viladecans, que ha sumat 2 victòries al llarg de la competició. Els guanyadors de les dues semifinals, que es jugaran aquest mateix divendres, es veuran les cares el dissabte a les 11 del matí, amb el factor camp encara per decidir.

Resultats i classificació

 

Sènior de beisbol

 

I arribem a l’última categoria que queda per veure al beisbol, i que, a més, la que més partits queden per disputar, a causa de l’elevat nombre de participants i a la complexitat dels encreuaments finals. Ara per ara, els equips que encapçalen les classificacions amb mà de ferro són l’Hèrcules al grup A i el Barcelona DH al grup B, ambdós amb 4 partits guanyats i cap de perdut. Si ens fixem concretament al grup A, l’equip d’Hospitalet és perseguit pel CBS Sant Boi, el CB Viladecans, el CB Viladecans Old Stars i el CB Barcelona Red, amb registres esglaonats que van des de les 3 victòries i 1 derrota del Sant Boi a les 4 derrotes del Barcelona Red. Pel que fa al grup B, darrere del Barcelona DH hi trobem el CBS Barcino, el CBS Gavà, el CB Viladecans Athletics i el CB Barcelona Blue, amb els mateixos registres esglaonats de l’altre grup. Tot i això, falta que es juguin aquest cap de setmana els encreuaments finals, que determinaran els equips que participaran en les semifinals i, posteriorment, a la final. Només han quedat fora el Barcelona Red i el Barcelona Blue, que jugaran per definir qui queda en la 9a i 10a posició. Pel que fa a la resta, tots opten encara a alçar-se amb el títol, a falta dels encreuaments d’aquest cap de setmana i del play off la setmana que ve.

Resultats i classificació

 

A falta de tots els play off en les diferents categories, i algunes que encara han de disputar els encreuaments finals, així arriben els equips catalans a les acaballes de la Copa Catalunya de beisbol d’aquest 2018.



Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?