CBS GAVÀ

Com va la Copa Catalunya de Softbol?

Com va la Copa Catalunya de Softbol?

S’acosta el Nadal, i, amb ell, les fases finals de totes les categories de beisbol i softbol de la Copa Catalunya d’enguany. A una setmana vista dels encreuaments finals a la gran majoria de competicions, donem una ullada a totes les categories de softbol per veure com pinten els play-offs.

 

Slowpitch

 

Començarem per una de les categories més recents i amb més acceptació en l’entorn català: slowpitch. La pluja ha perjudicat fortament la categoria, que té un total de 3 partits enrederits. Per aquest motiu, ara per ara només queda clar el primer classificat de la categoria, l’Hèrcules Fusion, que suma un registre de 6 victòries i 1 derrota, malgrat tenir un partit ajornat. Actualment, l’equip que ocupa la segona posició a la taula són els Drac’s de Manresa, amb un registre de 4 guanyats i 4 perduts. A partir d’allà, el Gavà, el Barcino i el Barcelona acumulen només 2 victòries, a l’espera de saber qui es classifica pels encreuaments finals. La final es jugarà el dia 18 a Hospitalet.

Resultats i classificació

 

Sub-16 de Softbol

 

Passem ara a la categoria de softbol més jove, la Sub-16. La pluja també ha perjudicat fortament aquesta modalitat, i concretament al CB Viladecans, que té 2 partits ajornats per aquest motiu. Malgrat això, ara per ara és el conjunt que encapçala la classificació gràcies a l’average de victòries, que en suma 3, en contra de les derrotes, que només en suma una. Per darrere seu, el CBS Sant Boi ha jugat tots els partits i acumula un partit guanyat i un de perdut més que el líder. Tancant la classificació, ambdós amb un partit menys, les Santboianes, amb un registre de 3 guanyats i 2 perduts, i l’Hèrcules, amb 5 derrotes. Amb aquests resultats, tots els equips prendran part a la fase final de la Copa, que tindrà lloc el 17 d’aquest mes i que encara està per definir pel que fa a enfrontaments.

Resultats i classificació

 

Open Softbol

 

La categoria d’Open de Softbol també està pendent de finalitzar un partit enrederit, concretament entre el CB Viladecans i l’Hèrcules. Aquest partit afecta directament a les noies del Viladecans, ja que estan en competició directa amb el CBS Sant Boi per obtenir la primera posició a la classificació prèvia als encreuaments finals. Actualment, el líder és l’equip santboià amb 5 partits guanyats i 1 de perdut, seguit pel Viladecans amb 4 i 1, respectivament, però amb un partit menys. Tancant la classificació, l’Hèrcules se situa a la tercera posició, amb 1 victòria, 4 derrotes i un partit menys, i, al quart lloc, el CB Barcelona, amb 1 partit guanyat i 5 de perduts. Els encreuaments finals de la categoria es disputaran el dia 24 de novembre i es jugaran a Viladecans i Sant Boi.

Resultats i classificació

 

Softbol Màsters

 

L’única categoria de softbol que ja té definits els encreuaments finals ara per ara és la de Softbol Màsters. La pluja també va perjudicar, com a la resta, però en aquest cas ja es van posar el dia amb els partits enrederits. Les semifinals, que es jugaran el dia 18 d’aquest mes a Hospitalet tenen una forta presència, precisament, de l’Hèrcules. El clar dominador de la categoria, l’Hèrcules Black (que ha firmat un registre de 8-0), rebrà a l’Hèrcules Los Jinchos, que han aconseguit acabar la Copa amb un rècord de 2 victòries i 6 derrotes. Per l’altra banda, els Chuchos de Viladecans rebran a l’Hèrcules White, que ha sumat 3 guanyats i 5 perduts, en contra de les 6 victòries i 2 derrotes del conjunt de Viladecans. Fora dels encreuaments finals ha quedat el CBS Barcino, que només va sumar una victòria en tota la competició.

Resultats i classificació

 

Sènior Softbol Femení

 

I arribem a la categoria reina del softbol català: el sènior. Com passa a tantes altres categories, està per definir quin serà l’equip que es presentarà als play off com a líder. Precisament, en la categoria Sènior de Softbol queda pendent un duel entre els dos equips que es disputen el lideratge: el CBS Sant Boi i el CB Viladecans. Ara per ara, l’equip viladecanenc va per davant, amb una victòria més que les seves rivals directes, amb un rècord de 5 victòries i 2 derrotes, en contra de les 4 i 2 de les noies de Sant Boi. Per tant, l’equip que guanyi el duel es personarà com a líder als encreuaments finals, mentre que l’equip que perdi se les haurà de veure amb el Projecte Gavanenc, que ha acabat la copa amb dues victòries i sis derrotes, a la semifinal. A falta d’aquest partit decisiu, els play off es jugaran el dia 18, restant per confirmar el terreny de joc.

Resultats i classificació

 

A una setmana de l’inici de les primeres finals, així es presenten les diverses categories de softbol. Tot i la proximitat, moltes de les categories tenen, encara, partits pendents per disputar, cosa que pot fer canviar dràsticament la situació en la qual ens trobem ara per ara.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?