CBS GAVÀ

Comença el Campionat d’Europa Juvenil amb 9 catalans

Comença el Campionat d’Europa Juvenil amb 9 catalans

Aquesta tarda la Selecció Espanyola Juvenil iniciarà el camí per estar el més amunt possible a l’europeu de categoria juvenil contra la assequible Selecció de Lituania i que es celebra des d’avui i fins dissabte a Astúries i que compta amb les 10 millors seleccions i on Espanya tindrà les seves possiblitats amb 9 catalans al roter definitiu de 20jugadors i aquests son:

Eric Paez: Llançador del FC Barcelona, juvenil de primer any i jugador de la Selecció Catalana Infantil, Cadet, Juvenil i Sub-19. Primera vegada que participa amb la Selecció Espanyola.

Yans Beris Perez: Llançador de l’Hèrcules L’Hospitalet, jugador de la Selecció Catalana Cadet, Juvenil i Sub-19. Primera convocatòria amb la Selecció Espanyola.

Marc Juaneda: Catcher del FC Barcelona, aquest any ha debutat amb l’equip de DH, jugador de la Selecció Catalana Infantil, Cadet, Juvenil i Sub-19. També va ser Internacional amb Espanya Cadet al Mundialito de Beisbol 2008 d’Itàlia.

Aitor Hernández: Utility del CBS Sant Boi, aquest any ha debutat amb l’equip de DH, jugador de la Selecció Catalana Infantil, Cadet, Juvenil i Sub-19. Primera convocatòria amb la Selecció Espanyola.

Manuel Díaz: Infield del FC Barcelona, aquest any ha debutat a la Lliga Nacional i ha estat jugador de la Selecció Catalana Cadet, Juvenil i Sub-19. També va ser Internacional amb Espanya Cadet al Mundialito de Beisbol 2008 d’Itàlia.

Marlon Baeza: Infield del FC Barcelona, aquest any ha debutat amb l’equip de DH, jugador de la Selecció Catalana Cadet, Juvenil i Sub-19. Primera convocatòria amb la Selecció Espanyola.

Lluis Bedia: Primera Base del FC Barcelona, aquest any ha jugat al High School Ernest Righetti, jugador de la Selecció Catalana Infantil, Cadet i Juvenil. També va ser Internacional amb Espanya Cadet al Mundialito de Beisbol 2008 d’Itàlia.

Ramon Varela: Outfield del FC Barcelona, jugador de primer any, Selecció Catalana Cadet, Juvenil i Sub-19. Primera convocatòria amb la Selecció Catalana.

Arturo García: Outfield del CBS Sant Boi, ha estat Selecció Catalana Infantil, Cadet, Juvenil i Sub-19. També va ser Internacional amb Espanya Cadet al Mundialito de Beisbol 2008 d’Itàlia.

Web del Campionat

Estadístiques del CampionatTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?