CBS GAVÀ

COMUNICAT OFICIAL Federació Catalana de Beisbol i Softbol

COMUNICAT OFICIAL Federació Catalana de Beisbol i Softbol

Ajornades les jornades de totes les competicions catalanes organitzades per la Federació Catalana de Beisbol i Softbol durant 15 dies seguint les indicacions de les autoritats competents.

 

Seguint les indicacions i recomanacions de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF) així com de les autoritats sanitàries, la Federació Catalana de Beisbol i Softbol (FCBS) ajorna les seves competicions, d’àmbit català, durant 15 dies i dins les mesures extraordinàries per contenir l’expansió de la pandèmia causada per la Covid-19. Aquest ajornament afectarà, cada cap de setmana, a més de 30 partits i un total de 1.500 participants.

Aquesta decisió s’ha pres dins la situació d’excepcionalitat a causa de la Covid-19, i tot seguint les recomanacions de les autoritats competents; revisable segons l’evolució de la situació epidemiològica per coronavirus. La mesura però, no afectarà a la pràctica i desenvolupament dels entrenaments dels equips dins els seus clubs. Els Campionats de Catalunya seguiran, si les autoritats així ho indiquen i autoritzen, el cap de setmana del 31 d’octubre i 1 de novembre.

La Federació Catalana de Beisbol i Softbol seguirà en contacte amb els representants de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física i es mantindrà atenta a qualsevol altre recomanació que s’indiqui per part d’ella o de les autoritats competents.

Una vegada més demanem als clubs afiliats i federats comprensió, responsabilitat i col·laboració davant aquestes mesures que són en benefici de tots i totes.

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?