CBS GAVÀ

Concurs Fotogràfic per Diego Lázaro

Concurs Fotogràfic per Diego Lázaro

diegolazaro1325El CB Barcelona ha llençat una gran iniciativa i ens l’ha traslladat a la Federació Catalana amb el següent escrit:

Des del Club Beisbol Barcelona volem fer públic l’anunci del Concurs Fotogràfic “Diego Lázaro”.

Diego va iniciar la seva col · laboració en el beisbol espanyol primer com delegat i més tard com a directiu del llavors Futbol Club Barcelona després Club Beisbol Barcelona, però a més va desenvolupar una ingent tasca com a fotògraf en molts camps d’Espanya. El seu tracte afable i les seves ganes de col · laborar li van guanyar les simpaties de tots nosaltres.

És per això que volem mantenir el seu record organitzant aquest Concurs Fotogràfic per donar una continuïtat al seu treball, recopilant entre tots imatges de tots els racons on es celebri un partit, un entrenament o qualsevol esdeveniment relacionat.

El concurs està obert a totes les persones sense cap tipus de distinció. Les bases s’han publicat a www.bateando.com

El Jurat estarà constituït per un representant de cada Club, Federacions Espanyola i Autonòmiques, Estament Arbitral i Anotadors que lliurement decideixin participar.

Preguem l’enviament des de la Federació Catalana d’aquest mail a tots els Clubs adscrits per aconseguir la major difusió possible, i si és possible publicar a la vostre pàgina web.

Per a més informació del funcionament i les particularitats d’aquesta bonica iniciativa FEU CLIC AQUÍTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?