CBS GAVÀ

Crònica Copa Catalunya

Crònica Copa Catalunya

A continuació es farà un petit anàlisi de coLogo_FCBScolorm està cada categoría de la Copa Catalunya 2014 fins al moment.

Benjamí Beisbol:

A falta de tres partits per al final, el Gavà és l’equip que es troba en primera posició amb diferencia. Amb el ple de victòries fins el moment (7 de 7), tant sols necessita una més per a proclamar-se campió de la categoria més petita. El segueixen els tres equips de Sant Boi amb el mateix ‘Average’ (4-3), després el Barcelona (2-5) i finalment el Viladecans, que no ha pogut aconseguir cap victòria encara.

Aleví Beisbol:

Tot i faltar encara molts partits, el Sant Boi Goofies lidera la classificació amb un ple de victòries (5-0), i tot fa pensar que seran els campions tenint en compte el potencial dels seus jugadors (recordem que la majoria també són campions d’Espanya Aleví amb màquina de llançar). En segona posició està el Barcelona (3-1; amb un partit menys que els altres), seguit d’aprop del Viladecans (3-2). Tots dos equips es juguen la segona plaça en el enfrontament directe, en el qual te avantatge l’equip de la ciutat de Barcelona ara per ara. Després estan els Patufets (1-4) i els Drac’s (0-5).

Infantil Beisbol:

Tot i a falta de 2 partits (més els que estan aplaçats) sembla que en els encreuaments es trobaran amb seguretat el Barcelona (actualment primer; 4-0), els Pitus (3-0) i el Viladecans (4-1); tot i que l’ordre encara podria canviar segons els últims enfrontaments. La quarta plaça, actualment coberta pel Sant Boi Anacletos (3-2), encara podria estar oberta si aquest equip perdés els dos partits que li resten i Projecte o Gavà (ambdós amb 1-4) els guanyessin. En última posició està el Drac’s de Manresa, que no ha aconseguit encara cap victòria.

Sub16 Beisbol:

Categoria liderada pel Barcelona Vermell amb ple (5-0), seguit per els Santboians (4-1), Sant Boi (3-2), Viladecans (1-4) i Barcelona Blau (0-6). Amb els tres primers ja classificats pels encreuaments, al Viladecans tant sols li cal una victoria més per acabar la lligueta regular com a quart classificat i passar a la ronda eliminatoria (tot i que també serveix una derrota més del Barcelona Blau). La classificació final encara està per decidir, quedant encara enforntaments directes que poden fer canviar el lider de la categoria.

Senior Beisbol:

Amb tots els partits jugats excepte dos que van ser anul·lats (i que es juguen aquest cap de setmana), els encreuaments estan quasi decidits. Sent els tres primers amb seguretat el Barcelona Blau (6-0), Sant Boi (4-1; actualment segón tot i que amb un partit menys) i Hèrcules (4-2), falta per decidir la quarta posició. Viladecans (2-3), Drac’s (2-4), i Barcelona Vermell (1-4) son els tres equips que encara tenen opcions de entrar als encreuaments, tot depenent dels útims partits que juguen tant el Viladecans (contra el Sant Boi) com el Barcelona Vermell (contra el Gavà). Si el Viladecans guanya, assegura la quarta posició. Si Viladecans perd i el Vermell guanya, hi haurà un triple empat per la quarta posició que es resoldrà segons les Carreres en Contra que tenen els equips empatats. Mentre que si tant Viladecans com Barcelona Vermell perden, el que passaria a la ronda eliminatoria serien els Drac’s (per haver guanyat l’enforntament directe amb Viladecans). En última posició es troba el Gavà.

Cadet Softbol:

Amb la lliga acabada, la classificació final per als encreuaments es la següent: Sant Boi (6-0), Viladecans (3-3), Projecte (3-3) i Hèrcules (0-6). Així doncs, els primers encreuaments seran Sant Boi contra Hèrcules per una banda, i Viladecans contra Projecte per l’altra. I, els dos equips que guanyin, jugaran la final de la Copa Catalunya d’aquesta categoria.

Senior Softbol:

A falta de dos partits de cada conjunt, el primer classificat de la lliga es ja el Sant Boi (5-1). Així doncs, Viladecans i Projecte (empatats a 2-4) es juguen la segona i tercera posició per a decidir el Home Club en el primer encreuament.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?