CBS GAVÀ

CURS D’ANOTADORS NIVELL 1 (Bàsic)

CURS D’ANOTADORS NIVELL 1 (Bàsic)

Publicats els documents del Curs d’Anotadors de Nivell 1 (Bàsic).

Circular Tecnica 21/11_Curs Anotadors Nivell (Convocatòria i Informació en format PDF)

Document Fitxa Alumne (Formulari d’Inscipció)

La Federació Catalana de Beisbol i Softbol organitza per mitjà del seu Comitè d’Anotadors, el Curs d’Anotació de Nivell 1, que tindrà lloc en dues sessions independents, a realitzar optativament el desembre 2011 (sessió 1) o bé el gener 2012 (sessió 2).

Aquest curs va dirigit a totes aquelles persones que tinguin interès en iniciar-se en l’anotació de beisbol i softbol, i obtenir el títol d’anotador Nivell 1 de la Federació Catalana (FCBS), amb opció a ser convalidat per la Reial Federació Espanyola de Beisbol i Softbol (RFEBS), segons el programa de formació del Colegio Nacional de Anotadores (CNAN). La Direcció de la formació d’aquest curs, anirà a càrrec del President del Comitè d’Anotadors de la FCBS, el Sr. Joan Gols i Clapés (Anotador Internacional per la IBAF i la CEB, membre de la Comisión Técnica del CNAN).

Per formalitzar la incripció s’haurà de presentar el comprovant d’ingrés i el formulari (fitxa d’alumne) complimentat, no més tard del dia 25 de novembre (19h), per e-mail o presentant-se en les dependències de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol (C/Vilamarí, 28 Baixos 1a), en l’horari de dilluns a divendres de 9:30-13:30 16:00-20:00. En cas de no arribar al mínim de 8 inscripcions per sessió, el Comitè Català d’Anotadors i/o la FCBS es reserven el dret a cancel·lar dita sessió, o redistribuïr l’alumnat amb l’altra.

El lloc on es realitzarà el curs serà en funció del número d’inscrits. Es comunicarà una vegada tancada la matrícula. S’adjunta a aquesta circular, la informació completa d’aquest curs, dates, requisits, formulari de matrícula, així com el temari del mateix. En cas de qualsevol dubte, contactar amb la secretaria de la FCBS (fcbs@fcbs.cat).Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?