CBS GAVÀ

Designades les seus i els grups del Classificatori WORLD BASEBALL CLASSIC 2012

Designades les seus i els grups del Classificatori WORLD BASEBALL CLASSIC 2012

Els Classificatoris s’iniciaran a Alemanya del 20 al 24 de setembre, seguits dels de Panamà, Xina Taipei i USA al novembre

Nota de Premsa de la Major League Baseball

El World Baseball Classic, Inc (WBCI) ha anunciat avui les seus i els grups dels nous Classificatoris del Clàssic Mundial de Beisbol 2013. Els guanyadors de cada un dels Grups Classificatoris passaran a disputar el Clàssic Mundial de Beisbol del proper mes de març de 2013. Les quatre seus que han estat seleccionades per disputar un Grup del Classificatori són:

■ Armin-Wolf-Baseball-Arena a Regensburg, Alemanya

■ Estadi Rod Carew a Ciutat de Panamà, Panamà

■ Estacio XinZuang a Taipei, Xina Taipei

■ Estadi Roger Dean a Jupiter, Florida

El calendari de la ronda inicial (amb l’ordre dels locals i visitants) així com la informació sobre els tiquets serà anunciada posteriorment per cadascuna de les seus. Els grups de cada un dels Classificatoris són els següents:

Classificatori 1 20-24 de setembre a Regensburg, Alemanya / Equips: CANADÀ REPÚBLICA TXECA ALEMANYA GRAN BRETANYA

Classificatori 2 Novembre. Dates a concretar, a Jupiter, Florida, USA / Equips: FRANÇA ISRAEL SUD-ÀFRICA ESPANYA

Classificatori 3 Novembre. Dates a concretar, Taipei, / Equips: XINA TAIPEI, NOVA ZELANDA FILIPINES TAILÀNDIA

Classificatori 4 Novembre. Dates a concretar, a Ciutat de Panamà, Panamà / Equips: BRASIL COLÒMBIA NICARAGUA PANAMÀ

“Estem molt contents d’ampliar l’abast del Clàssic Mundial de Beisbol i mantenir el nostre compromís amb el desenvolupament del beisbol mundial, començant amb quatre excel·lents seus per als Classificatoris de la tardor vinent”, va dir Paul Archey, Vicepresident d’Operacions de Negocis Internacionals de la Major League Baseball. “Estem molt satisfets amb el nivell d’interès per part de les seus i dels organitzadors de tot el món que comparteixen el nostre entusiasme pel Clàssic Mundial de Beisbol i la seva missió mostrar la naturalesa global del nostre esport.” “Estem contents de tenir 12 nous països que participen en el Clàssic Mundial de Beisbol”, va dir el conseller general adjunt de la Major League Baseball Players Association, Ian Penny. “Els aficionats a l’esport a tot el món seran testimoni d’un dels majors esdeveniments en el calendari esportiu internacional, quan el Clàssic Mundial de Beisbol 2013 s’iniciï amb els partits del Classificatori a Regensburg, Alemanya.

Estem segurs que els Classificatoris ampliaran encara més la popularitat internacional de l’esport que tots estimem. Donem les gràcies a totes les nacions participants pel seu compromís amb el Clàssic Mundial de Beisbol i les seus i organitzadors del Classificatori per la seva passió i interès en el beisbol. ” Els Classificatoris es disputaran en sis partits amb un format de doble eliminació modificada. La composició dels grups es va establir després d’haver seleccionat les seus, tenint en consideració l’equilibri competitiu, les rivalitats existents i la ubicació geogràfica de cada equip nacional. “La implementació d’aquest sistema de classificació en el marc Clàssic Mundial de Beisbol és un veritable signe de l’estreta col·laboració entre la IBAF i els nostres col·legues de la Major League Baseball and the Major League Baseball Players Association,”, va dir Riccardo Fraccari, president de la Federació Internacional de Beisbol. “Estem molt animats per la inclusió de països emergents en el beisbol i el continu creixement en el panorama internacional del beisbol que això representa.” Els Classificatoris ampliaran el nombre de països en la competició de 16 a 28. Entre els equips convidats a participar en els Grups Classificatoris es troben els quatre equips que van disputar el Clàssic Mundial de Beisbol del 2009 i que no van guanyar cap joc: Canadà, Xina Taipei, Panamà i Sud-àfrica. Els guanyadors de cada un dels Grups Classificatoris passaran a disputar el Clàssic Mundial de Beisbol, programat per al març de 2013. Aquests quatre equips s’uniran als 12 països – Austràlia, Xina, Cuba, República Dominicana, Itàlia, Japó, Corea, Mèxic, Holanda, Puerto Rico, Estats Units i Veneçuela – que van rebre una invitació automàtica pel seu rendiment en el torneig de 2009.

El Clàssic Mundial de Beisbol del 2013 serà la tercera edició del torneig. L’edició inaugural va tenir lloc el 2006, i el segon Clàssic Mundial de Beisbol va tenir lloc el 2009.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?