CBS GAVÀ

D’ex seu olímpica a Ciutat del Beisbol i Softbol català

D’ex seu olímpica a Ciutat del Beisbol i Softbol català

Enguany, Viladecans esdevindrà la ciutat més important en l’àmbit català pel que fa a beisbol i softbol. Aquesta elecció és deguda a una iniciativa impulsada per la Federació Catalana de Beisbol i Softbol que busca potenciar la presència del nostre esport a les diferents ciutats catalanes, implicant així, els diferents ajuntaments i institucions de govern dels municipis.

logoAquesta distinció, a més de portar millores dins de l’àmbit esportiu, també tindrà repercussió a escala social. Pel que fa a les activitats esportives relacionades, Viladecans serà la seu de diferents tornejos d’àmbit territorial, estatal i fins i tot internacional. A més, també es duran a terme millores en ambdós camps de la ciutat (el de beisbol i el de softbol). Respecte als esdeveniments de caràcter social, la ciutat té preparats diferents actes d’homenatge al 25è aniversari de les olimpíades de Barcelona ’92, com exposicions de fotos o reconeixement als viladecanencs que van participar en elles. També es duran a terme actes d’homenatge al Club Beisbol i Softbol Viladecans, com la presentació d’un llibre del club o exposicions amb els trofeus i guardons que ha obtingut el club al llarg de la seva història. Tots aquests esdeveniments tindran lloc durant el transcurs de l’any.

Respecte a la difusió, el projecte comptarà també amb la col·laboració de diferents mitjans tant locals com territorials, a més de les xarxes socials i una web específica dedicada al propòsit.

L’anunci oficial d’aquest projecte va tenir lloc durant la Gala de la FCBS, realitzada el 22 de gener a la sala d’actes del Consell Català de l’Esport, on el president de la FCBS, Jordi Vallès, li va entregar el bat commemoratiu a Carles Ruiz, alcalde de Viladecans. Aquesta iniciativa encara el seu primer any de vida, sent la prova pilot que determinarà la viabilitat del projecte, cridat a ser una de les millors eines que permetrà l’expansió del beisbol i softbol arreu del nostre territori i en facilitarà l’arrelament.

15965832_1850364135181870_511431924137033329_n

Sr. Richard Calle, regidor de Viladecans, Sr. Oriol Marcè, sotsdirectord’Activitats Esportives i Infraestructures de la Secretaria General de l’Esport, Sr. Carles Ruiz, alcalde de Viladecans, Sr. José Julio Cano, president del CB Viladecans, i Sr. Jordi Vallès, president de la FCBSTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?