CBS GAVÀ

Disputats el III Torneig del Mediterrani i el Trofeu Mercat del Ram

Disputats el III Torneig del Mediterrani i el Trofeu Mercat del Ram

El cap de setmana previ a l’inici de les festivitats de Setmana Santa va estar carregat de competicions i tornejos de beisbol català. Començant pel III Torneig del Mediterrani, a càrrec de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol a Barcelona, i acabant pel Trofeu del Mercat del Ram, organitzat pel Vic Bat, no van faltar emocions i bon joc.

El III Torneig del Mediterrani, celebrat a la capital catalana, va reunir un total de 8 equips repartits en 2 categories: Sub-15 i Sub-13. A la categoria més jove, que comptava amb la participació de 2 combinats catalans (Vermell i Negre), el CBS Antorcha de València i els Ambassadors de Ramstein, la victòria se la va endur el combinat de Catalunya Red després de guanyar la final a l’equip alemany sense haver perdut cap partit de la fase prèvia. Respecte a la categoria Sub-15, que va enfrontar a 3 equips catalans, el CBS Sant Boi, el CB Viladecans i el CB Barcelona, i als Ambassadors de Ramstein, el guanyador va ser el combinat barceloní, que va imposar-se també a l’equip de Ramstein a la final després de resultar imbatut. Pel que fa als premis als millors jugadors, Toni Cortés, del CBS Sant Boi, va ser l’MVP de la categoria Sub-13, mentre que Yerico Vásquez, del CB Barcelona va ser-ho de la categoria Sub-15.

Pel que fa al Trofeu del Mercat del Ram, un campionat que ja fa anys que el Vic Bat organitza coincidint amb la celebració a la ciutat d’un dels mercats més importants que acull Vic, va comptar amb 2 partits: un de categoria Sub-12 i un de categoria Sènior. En la categoria inferior, els locals van acollir a l’Hèrcules d’Hospitalet, en un emocionant partit que va acabar decantant-se per la banda dels jugadors de Vic per 28 carreres a 23. Aprofitant el calendari de la nova categoria de Sènior 2a Divisió, el guanyador del partit de la tarda entre el CB Barcelona i el Vic Bat, a part d’endur-se el trofeu a casa, també s’anotava una victòria més en la lliga. Després d’un bon partit, amb grans demostracions de bat i de defensa per part dels 2 equips, el conjunt de la capital va imposar-se al Vic Bat per 11 carreres a 5. Amb competicions com aquesta, el beisbol a Vic segueix actiu i viu.

Amb aquestes competicions, el beisbol català no afluixa la marxa i segueix amb tota la maquinària posada per fer que Catalunya esdevingui una potència a escala nacional i internacional tant en beisbol com en softbol. La següent fita a la qual Catalunya opta és la de repetir, o fins i tot millorar, els resultats a les World Series de l’any passat tant en les categories masculines com en les femenines.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?