CBS GAVÀ

Donem el tret de sortida a la temporada 2017

Donem el tret de sortida a la temporada 2017

Després d’una llarga espera, un hivern dur i una intensa pretemporada, comença la temporada 2017 pels equips catalans. Tot i que ja hi ha hagut categories, com la Sub-12 o la de Softbol sènior (Lliga Nacional), que ja van començar el cap de setmana passat, la gran majoria de categories menors i la Lliga Nacional de Beisbol ho faran aquest. A més, com cada any, el nivell i el nombre de partits no para de créixer.

Com ja és un costum de fa alguns anys, aquest suposarà un nou rècord pel que fa a la participació. Enguany, les competicions comptaran amb la presència de 8 dels clubs catalans repartits entre totes les categories de beisbol, softbol i slowpitch, que donaran lloc a un total de 330 partits que portaran als diferents equips a lluitar pel títol de campió de la Lliga Catalana des d’ara fins a principis de Juliol. Pel que fa a les diferents categories, comptem amb 7 nivells de beisbol, que van des dels Sub-10 fins a la 1a Divisió Catalana. A més, cal destacar l’estrena aquest any de la nova categoria de 2a Divisió, una nova iniciativa que busca incrementar el nivell i la quantitat de partits que es disputen a Catalunya. Sumat a les categories de beisbol, tenim 2 categories de Softbol: Sub-16 i Open Catalunya; 1 d’Slowpitch; i la categoria Sub-8 BeeBall, per als més petits. A part de les 11 categories en l’àmbit català, també cal afegir-hi les màximes competicions a escala estatal, on els nostres equips catalans competeixen tant en beisbol, que també comença aquest cap de setmana, com en softbol, que ja va arrencar el passat.

Amb un total de 13 categories, enguany la Federació Catalana compta amb el registre més elevat d’inscrits de les últimes temporades, amb 63 participants. Amb aquestes xifres, Catalunya, un cop més, es consolida com una potència a escala estatal de beisbol, amb una gran cantera i un nivell molt alt en les competicions que tenen lloc a Catalunya.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?