CBS GAVÀ

Dues jornades del Campionat de Catalunya Sènior DH

Dues jornades del Campionat de Catalunya Sènior DH

El Campionat de Catalunya de Beisbol Sènior Divisió d’Honor ja porta dues jornades, els participants aquest any son els tres equips de Lliga Nacional, CB Viladecans, CBS Sant Boi i CBS Barcelona, juntament amb el CBS Hèrcules L’H, com a campió del passat Campionat de Catalunya Sènior 1ª Divisió.

 

El CB Viladecans suma partits per victòries, va vèncer en ambdós partits al CBS Sant Boi i al CBS Barcelona. Per la seva banda el CBS Sant Boi i el CBS Barcelona segueixen la classificació amb dues victòries i dues derrotes, tancant la classificació el CBS Hèrcules L’H.

 

Aquesta temporada arrenca amb diferents cares noves en tots els clubs. Per part del CB Viladecans, l’equip de Francisco Despaigne, comptarà amb les incorporacions de Jorge Balboa, millor llançador català de la passada temporada, també comptarà amb el retorn del receptor Eric Segura, precedent dels Astros de València, juntament amb les incorporacions d’Eric Paez i Ferran Cadenas, llançadors procedents del CBS Sant Boi i del CBS Barcelona respectivament, i l’utility Joaquin Castaño, procednet del CBS Hèrcules L’H, qui jugarà la seva primera temporada a la Lliga Nacional.

 

En el cas del CBS Sant Boi compta amb una jove incorporació, Diego Andres Lopez, amb passat al CBS Barcino, i experiència a la categoria Sènior 1a Divisió, arriba per reforçar el quadre de l’equip de Candelario Diaz. Finalment el CBS Barcelona, compta amb una nova cara per l’equip, el llançador Kerson Trinidad, qui l’any passat va ser el millor llançador Sènior 1a Divisió, amb passat a l’equip del CB Viladecans i CBS Sant Boi.

 

Aquest proper diumenge es disputarà l’última jornada del Campionat de Catalunya, on l’equip viladecanenc lidera la classificació amb quatre victòries. Destacar que la Liga Nacional de Beisbol DH, iniciarà el proper 23 de Març.

 

Link de resultats, classificació i estadístiques del Ct. de Catalunya:

http://www.fcbs.cat/campionat/2019/b_dh/res.php

 

53257542_10217240248865613_7034421347195289600_oTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?