CBS GAVÀ

El C.B.S. Sant Boi campió d’ Espanya Aleví

El C.B.S. Sant Boi campió d’ Espanya Aleví

Aquest passat dilluns 12 d’ Octubre, el CBS Sant Boi es va proclamar campió d’ Espanya Aleví, per quart cop consecutiu, al vèncer en una gran final a un altre equip català, el CB Barcelona.

FullSizeRenderEn aquest campionat van participar 5 equips catalans, on dos d’ells van arribar a la final sense perdre cap partit. L’ equip dirigit per Ángel Muñoz i Juan Rodríguez, va ser el campió d’aquest torneig, després de guanyar per 9-6 al CB Barcelona. Va ser una final molt emocionant, on el CB Barcelona va obrir la 1a entrada fent una carrera, però el Sant Boi en va aconseguir 3 al tancament d’aquesta. Al 2n inning només va haver-hi una carrera per part del Sant Boi, desprès d’ un homerun de Marc Rodríguez, posant el marcador a 4-1. Obrint la 3a entrada el CB Barcelona va aconseguir fer una altra carrera, però l’equip santboià, al tancament d’aquesta en va fer 3, gràcies a un hit de Marcos Amador que va impulsar aquestes 3 carreres, acabant 7-2. El quart inning començava amb varis errors defensius del CBS Sant Boi i un gran encert al bat dels jugadors barcelonins que col·locaven un 8-6 al marcador al final d’aquest episodi. L’equip santboià va defendre molt bé les dues entrades, on el CB Barcelona no va poder aconseguir cap carrera més, i va finalitzar el partit amb el 9-6 al marcador.

L’ equip del CBS Sant Boi va batre al CB Miralbueno (Saragossa) a quarts de final i al CBS Capitalinos de Gran Canaria a la semifinal, i la fase de grups la va passar aconseguint fàcils victòries.

Per part del CB Barcelona, equip dirigit per Pedro Bonilla, va passar la primera fase amb tres victòries i cap derrota, va aconseguir eliminar a quarts de final a Navegantes de Almería i ales semifinals a l’ equip local el CBS Antorcha.

Per altre banda els altres tres equips catalans van fer un gran paper en aquest campionat. El CBS Sant Boi Promeses, dirigit per Dani Matías i Adrián Gómez, va aconseguir passar la primera fase amb un només un partit perdut, on a quarts de final es va enfrontar al CBS Capitalinos de Gran Canaria i va caure eliminat, però va aconseguir una gran 7a posició pels més petits del CBS Sant Boi.

El CB Viladecans, dirigit per Adrià Alcaide i Carla Segura, va quedar en 9a posició, on van tenir la mala sort de no poder passar a la fase eliminatòria, ja que desprès d’un triple empat l’equip de Viladecans va quedar eliminat. Tot i això, els jugadors del CB Viladecans van demostrar un gran nivell i van guanyar tots els partits menys un de la fase grups.

Per últim, l’ equip del CBS Gavà, l’equip més jove que va participar en aquest torneig, va quedar a la 17a posició, però cal destacar que era el primer cop per tots els jugadors que jugaven aquest campionat, i que ha sigut una gran experiència per tots aquests joves jugadors.

Han sigut 4 gran dies de beisbol de la categoria més petita, on em gaudit d’una gran competició entre 17 equips i una gran organització per part de la Federació Valenciana.

Destacar els premis que han obtingut jugadors de cada equip com a MVP (millor jugador) del seu equip en aquest torneig.

  • Marc Rodríguez (MVP CBS Sant Boi)
  • Peter Bonilla (MVP CB Barcelona)
  • Samara Pinilla (MVP CBS Sant Boi Promeses)
  • Mario Castell (MVP CB Viladecans)
  • Rebeca López(MVP CBS Gavà)


Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?