CBS GAVÀ

El Campionat de Catalunya Sub-16 de Softbol el guanya el CB Viladecans

El Campionat de Catalunya Sub-16 de Softbol el guanya el CB Viladecans

El segon títol de l’any pel CB Viladecans arriba de mans de les jugadores de la categoria Sub-16 Softbol, que han aconseguit la victòria a la final contra tot pronòstic i a última hora. Al llarg de la temporada regular, el CB Viladecans va aconseguir un rècord regular, amb 6 victòries i 3 derrotes, mentre que per davant seu tenia al CBS Santboianes amb 7 victòries i 2 derrotes. Malgrat això, el CB Viladecans va aconseguir arribar al Playoff final i derrotar al líder, desprès de vèncer al partit d’encreuaments al CBS Sant Boi, guanyant així el títol. A la part més baixa de la taula, per darrere del han quedat l’Hèrcules L’H.

Durant la temporada regular, el dominador va ser el CBS Santboianes, que només va ser derrotat una vegada pel CB Viladecans i pel CBS Sant Boi. Les santboianes, com a líders, van obtenir la plaça directa al Play Off, a falta del rival amb el qual es disputaria el títol. Als encreuaments finals, el CBS Sant Boi va desfer-se de l’Hèrcules L’H. A la semifinal van veure’s les cares el CB Viladecans i el CBS Sant Boi, i el CB Viladecans va derrotar per 5 a 1 carreres. Amb aquesta victòria, les viladecanenques van veure’s a la final, on les esperava el CBS Santboianes, que només havia tastat la derrota una vegada al llarg de la lliga contra el CB Viladecans. Malgrat això, la tònica va ser dominant per part de l’equip viladecanenc, que va batre al combinat de Sant Boi per 4 a 3 carreres el primer partit, 8 a 2 va finalitzar el segon partit a favor del CBS Santboianes que jugaven com a locals al seu camp, i a continuació va tenir lloc el 3r i definitiu partit, on el CB Viladecans va guanyar 0 a 4 , guanyant així, el títol de campiones de Catalunya de la categoria Sub-16 de Softbol.

Amb aquests resultats acaba el primer Campionat de Catalunya de Softbol, amb la primera victòria pel CB Viladecans, i aquest proper cap de setmana es disputarà el playoff d’Open entre el CBS Sant Boi i el CB Viladecans.

 

Resultats, classificació i estadístiques:

http://www.fcbs.cat/campionat/2018/s_sub16/res.php

 

Enllaç amb les fotografies del playoff fetes per Jordi Leiva:

https://www.facebook.com/pg/quartabaseviladecans/photos/?tab=album&album_id=2121408794814862

 

35385700_2095578843993730_6644317065496756224_nTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?