CBS GAVÀ

El CB Barcelona campió de la Sèrie Nacional Sub-18 a Bilbao

El CB Barcelona campió de la Sèrie Nacional Sub-18 a Bilbao

El CB Barcelona ha guanyat la Sèrie Nacional sub-18 de beisbol disputada a Bilbao, de manera que la propera edició del Campionat d’Espanya de clubs d’aquesta categoria comptarà amb la participació de dos equips catalans.

 

cbb1L’equip barceloní tan sols ha necessitat set innings per guanyar a Astros de València a la final per un contundent 11-0. Tots dos equips s’havien enfrontat en la fase regular, en partits, on van repartir victòries. La victòria del Barcelona ha arribat principalment per la combinació de dos factors.

El primer la gran feina d’ Àlex Tomé, des del monticle, que ha permès només dos hits en tot el partit eliminant a vuit batedors per strikeout i s’ha vist recolzat per la sòlida defensa catalana.

El segon factor clau han estat els errors defensius dels Astros. Si en el seu anterior enfrontament van ser els catalans els que van cometre 6 errors, a la final ha estat la novena taronja la que ha fallat en defensa en defensa.

 

Això ha permès que el CB Barcelona tragués màxim rendiment de l’únic hit que ha connectat en els primers cinc innings, transformat en sis carreres.. Amb sol tres imparables acumulats entre els dos equips s’arribava al sisè inning amb el marcador 6-0 favorable al Barcelona. Amb el canvi al monticle dels Astros, han arribat els millors moments ofensius del conjunt català, que ha construït cinc carreres amb dos outs impulsades per Rafa Blanca i Pol Rodríguez i amb els dobles de Kevin Tejada i Wander Encarnacion. Amb 11-0 al marcador, el CB Barcelona va defendre la 7a entrada sense permetre cap carrera i així alçar-se com a campió de la Sèrie Nacional.

 

Els tres premis individuals han estat per 3 jugadors catalans, el Millor Llançador ha estat Jan Soriano, el millor batejador Wander Encarnación, i el MVP Àlex Tomé.

 

Link de resultats, classificació i estadístiques

Link de fotografies del torneig, fetes per Joan Soriano

 

cbbTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?