CBS GAVÀ

El CB Barcelona es proclama campió d’Espanya Sub-13

El CB Barcelona es proclama campió d’Espanya Sub-13

El Club Beisbol Barcelona s’ha alçat aquest cap de setmana com a campió d’Espanya en la categoria Sub-13. El Campionat d’Espanya, que aplega equips d’arreu, ha comptat amb la presència d’11 equips, on només hi havia un representant català. El torneig, que tenia com a seu la ciutat de Gijón, va començar el dijous 25 de Maig i va concloure el diumenge 28, amb la victòria del combinat català.

Repartits en 3 grups de 4 i 3 equips, tots els conjunts van passar per una fase prèvia als encreuaments finals. Per la seva banda, el CBB va trobar-se al seu rival més directe, els Marlins de Tenerife, ja a la fase de grups, partit que va perdre per 4 carreres a 13. Malgrat perdre aquest partit, però, el CB Barcelona va seguir lluitant i va aconseguir classificar-se a la fase final com a segon del grup C, per darrere dels representants de les Canàries.

Un cop ja a les semifinals, l’equip català va aconseguir derrotar al CBS Miralbueno per 5 carreres a 1, guanyant-se així, el pas a la final. A l’altre semifinal, per la seva part, els Marlins van imposar-se als CAD Irabia Bravos per 2 carreres a 0. Per tant, amb aquests resultats, la final seria un partit que ja s’havia vist en el torneig, amb victòria pels Marlins en aquella ocasió. El partit final va tenir lloc diumenge 28 a les 12 i mitja del migdia, amb el CB Barcelona com a locals. Malgrat les previsions, l’equip de la capital catalana va reduir als Marlins, als que van superar per 9 carreres a 1 i guanyant, així, el torneig.

Amb només una derrota a la fase de grups, el CBB va proclamar-se campió del Campionat d’Espanya Sub-13, amb Peter Bonilla com a millor jugador del torneig. Per darrere seu, la classificació va ser: Tenerife Marlins, CBS Miralbueno, CAD Irabia Bravos, CBS Antorcha de València, Escuela Municipal de Madrid, CAD Irabia Chester, Capitalinos de Gran Canaria, Villalbilla BC, El Llano i, finalment, Club Junior. En aquest campionat, on es va veure un bon nivell en les categories més petites dels grans equips, es van deixar entreveure els projectes de futur que han de rellevar als jugadors més veterans i arribar, algun dia, a jugar Lliga Nacional. Per la seva banda, el CB Barcelona segueix endavant amb un bon nivell a les categories inferiors, tal com ha demostrat ja en repetides ocasions.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?