CBS GAVÀ

El CB Barcelona firma una excel·lent temporada a Sub-16

El CB Barcelona firma una excel·lent temporada a Sub-16

El CB Barcelona es va proclamar campió del Campionat de Catalunya aquest passat cap de setmana de la categoria Sub-16 després de guanyar al CBS Sant Boi en la final a dos partits. Amb aquest resultat, el CB Barcelona tanca una excel·lent temporada en aquesta categoria, on no ha arribat a conèixer la derrota en cap dels partits que ha disputat, tant en la fase regular com en els encreuaments finals.

Ja a la fase de lliga, el CB Barcelona va presentar candidatura per erigir-se com a vencedor. Els únics equips que li feien una mica d’ombra eren el CB Viladecans i el CBS Sant Boi, que van acabar els dos amb uns registres de 7 victòries i 3 derrotes a la fase general. Al capdavant de la classificació, i invicte, va acabar-hi el CB Barcelona amb un registre de 10 guanyats i 0 perduts. Amb aquests registres es va donar pas als encreuaments finals, on el segon s’enfrontava al cinquè i el tercer al quart. D’aquests encreuaments van quedar fora el BC Manresa Drac’s, que va finalitzar la competició en sisena posició, i el CB Barcelona, que ja tenia el pas assegurat a la final i restava a l’espera de qui seria el seu rival.

En la primera semifinal, que va enfrontar al CBS Sant Boi contra el CBS Gavà, el guanyador va quedar clar. Amb un resultat de 20 carreres a 4, el Sant Boi es va assegurar el pas a la semifinal, on l’acompanyaria el guanyador de la segona semifinal que enfrontava al CB Viladecans i a l’Hèrcules d’Hospitalet. En aquesta semifinal el resultat no va ser tant voluminós, ni de bon tros. L’Hèrcules, quart a la fase regular, va plantar cara al Viladecans fins al punt en què el resultat va ser de 10 carreres a 9, la diferència mínima. Per tant, la semifinal va quedar marcada com un duel entre el CBS Sant Boi i el CB Viladecans. Una altra vegada, el Sant Boi no va perdonar, i es va endur al seu rival per davant, etzibant-li un 14 a 0 i passant, així, al duel final contra el CB Barcelona.

Malgrat la bona progressió que va fer el Sant Boi, no va poder amb el Barcelona en un duel al millor de tres. El primer partit, jugat a Sant Boi, se’l van endur els barcelonins per 4 carreres a 1, mentre que el segon, jugat a Barcelona, també va decantar-se cap als líders invictes, aquesta vegada per 10 carreres a 7. Per tant, enguany a la categoria Sub-16 de beisbol ens trobem que el vigent campió ha firmat una temporada perfecta, sense conèixer la derrota i que ha liderat amb mà ferma durant tot el Campionat de Catalunya de Beisbol del 2018.

 

36356882_1358104820999759_6425858617752158208_oTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?