CBS GAVÀ

El CB Barcelona s’alça amb 88è Campionat de Catalunya Sènior 1a Divisió

El CB Barcelona es va proclamar el passat diumenge 25 de Juliol campió del Campionat de Catalunya Sènior de la primera divisió catalana. Després d’una regular lliga, on van mantenir-se en segona posició durant la major part de la competició, van aconseguir batre al CBS Barcino en el Play Off.

La lliga catalana, que correspon al grup Nord-est de la Lliga Nacional de 1a Divisió, enguany ha comptat amb 7 participants: el CB Barcelona, el CBS Barcino, el CB Viladecans Old Stars, el BC Manresa (Drac’s), el CBS Hèrcules L’H, el CB Viladecans Athletics i el CBS Gavà, per ordre de classificació final. Aquesta lliga, però, ha resultat molt ajustada i amb un nivell molt semblant en tots els equips, sobretot a partir del tercer classificat. Al llarg de la competició, el CBS Barcino va ser el més fort, ja que només va concedir 2 derrotes, per contra de les 3 que va concedir el seu rival més directe: lel Barcelona.

Malgrat el domini mostrat per Barcino al llarg de la lliga, un cop als Play Off, el CB Barcelona va aconseguir guanyar-los en el primer partit, per 4 a 3, avançant-se així en la sèrie al millor de 3 partits. L’endemà, sent aquest cop el Barcino local, es va iure un partit molt obert, on el Barcino finalment no va poder fer front al Barcelona, que va guanyar el partit 14 a 11 carreres i va endur-se, així, el títol del 88è Campionat de Catalunya Sènior 1ª Divisió.

Del 30 de Setembre al 3 d’Octubre, tots dos finalistes tindran l’oportunitat de competir a la sèrie nacional, a Gandia, contra els millors de totes les divisions espanyoles per buscar un possible ascens a la categoria a Divisió d’Honor a la pròxima temporada.

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?