CBS GAVÀ

EL CB Barcelona s’alça campió del Campionat d’Espanya Infantil 2015

EL CB Barcelona s’alça campió del Campionat d’Espanya Infantil 2015

El Club Beisbol Barcelona és, per segón any consecutiu, el campió d’Espanya de categoria Infantil. L’equip d’Oscar Román va aconseguir ahir endur-se el títol, despres de quatre dies de torneig, jugant una gran final contra el Villalbilla Beisbol Club que va acabar 0-11 a favor dels catalans. Abans, però, els de Barcelona van haver d’enfrontar-se al CBS Sant Boi en una ajustada semifinal amb sabor a final per als dos equips, acabant 0 a 1 a favor del Barcelona a l’extrainning.

El Club Beisbol i Softbol Sant Boi va aconseguir la tercera posició del campionat. Desprès d’una fase de grups sense gaires problemes, els nois i noies del Sant Boi van derrotar el Projecte als quarts de final, i van caure contra el Barcelona a les semis. Finalment, en el partit per a la tercera posició, els catalans van derrotar l’equip canari, els Capitalinos, per 10 a 0.

Un altre dels representats catalans, el Projecte Softball Gavanenc, ha aconseguit la cinquena posició despres de guanyar al CBS Antorcha per 2-0. Abans, els de Gavà havien perdut els quarts de final contra el Sant Boi, pel que no van poder plantar-se a la fase final i van haver de lluitar per la mitja tabla.

L’últim representant català al campionat ha estat el Club Beisbol Viladecans, que ha acabat en desena posició. A la fase de grups va encadenar dues derrotes contra Sant Boi (3r classificat) i Capitalinos de Gran Canaria (4t classificat), pel que va caure en el grup que jugava del 9è al 11è classificats. En aquests últims partits, va caure derrotat enfront el Miralbueno (6-5 al extrainning en un partit molt emocionant) i va guanyar als Navegantes d’Almería per 10 a 7.

CLASSIFICACIÓ FINAL
1
CB Barcelona
2
Villalbilla BC
3
CBS Sant Boi
4
CBS Capitalinos GC
5
Projecte S. Gavanenc
6
CBS Antorcha
7
CAD Irabia
8
S. Inazio Bilbao Bizkaia
9
CB Miralbueno
10
CB Viladecans
11
Navegantes de Almería

Resultats del CEI 2015Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?