CBS GAVÀ

El CB Barcelona suma el tercer trofeu a al Campionat de Catalunya

El CB Barcelona suma el tercer trofeu a al Campionat de Catalunya

36803991_1366324643511110_5996353259562860544_nEl Club Beisbol Barcelona va guanyar el primer cap de setmana de juliol, el seu tercer trofeu d’aquest Campionat de Catalunya del 2018, concretament de la categoria Sub-14. Aquest serà el tercer premi de la temporada, conjuntament al de Sènior DH i al de Sub-16, alçant-se, de moment, com el club que més n’acumula en la competició d’enguany i ja superant el total de la passada temporada, que va ser de dos.

La conclusió d’aquesta categoria no ha estat una sorpresa. Al llarg de tota la fase regular, el CB Barcelona ha estat l’equip a batre, ja que es va imposar a tots i cadascun dels 7 rivals contra els quals va jugar en la primera fase. Els únics dos equips que li seguien el rastre al primer classificat eren el CB Viladecans Groc, que només va perdre contra el líder, i el CBS Sant Boi, que va concedir contra els dos primers a la taula de resultats. Després de la primera fase, on tots els equips es van enfrontar contra tots, va arribar la fase de grups, que seria la clau per saber en quin ordre classificaria cada equip. Els quatre primers classificats, el CB Barcelona, el CB Viladecans Groc, el CBS Sant Boi i l’Hèrcules van recaure al grup 1, mentre que el CBS Gavà, el BC Manresa Drac’s, el CBS Santboians i el CB Viladecans Negre formaven el grup 2.

En el primer grup, el domini del CB Barcelona va ser absolut una vegada més. Va acabar la fase de grups amb un altre rècord perfecte, de 6 victòries i cap derrota. Per la seva banda, els rivals directes van acumular dues, quatre i sis derrotes respectivament. Així, el CB Barcelona aconseguia el pas directe a la final. En els primers encreuaments finals, el segon del grup 1, el CB Viladecans Groc, es va enfrontar al primer del grup 2, el CBS Gavà, on el resultat es va decantar cap als de Viladecans per 14 a 3. En el segon partit de classificació, el tercer del grup 1, el Sant Boi, i el quart del mateix grup, l’Hèrcules, es van veure les cares. Aquest partit va acabar amb victòria dels de Sant Boi per 6 a 2, definint, així, una semifinal entre Viladecans i Sant Boi. Aquesta es va jugar el dia 16 de juny, com els partits de classificació, i va acabar amb victòria dels grocs i negres, que van passar a la final.

Allà els esperava el CB Barcelona, que encara no havia perdut en el que portàvem de competició, i a la final no va ser el cas tampoc. El primer partit, jugat a Viladecans, el CBB es va imposar als locals per 10 carreres a 3, mentre que en el segon partit, i decisiu, la victòria va recaure, un cop més, en el club barceloní per 11 a 9, proclamant-se, així, campions de la categoria Sub-14 de la Lliga Catalana de Beisbol, sense ni tan sols conèixer la derrota.

 

Video del 1r partit del CB Barcelona

Video del 2n partit del CB Barcelona

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?