CBS GAVÀ

El CB Barcelona Vermell s'endú el títol de Sub-16 de beisbol

El CB Barcelona Vermell s'endú el títol de Sub-16 de beisbol

Tan sols un dia després que el CB Barcelona Vermell de Sub-12 es proclamés campió de la Copa Catalunya, l’equip de la categoria Sub-16 ha repetit aquesta gesta. Batent a la final al CBS Sant Boi, que al seu torn va aconseguir superar a l’equip que més fort s’havia mostrat durant la fase regular, el CB Viladecans, el Vermell va aconseguir el títol que l’any passat se li va escapar per la mínima a la final.

Durant la fase de lligueta, l’equip que millors registres va acumular va ser el CB Viladecans, que no va conèixer la derrota en cap dels 5 partits que va jugar. Per darrere seu, i en ordre, venien els dos equips del CB Barcelona, encapçalats pel Vermell, que només va patir una derrota, contra el líder i per tan sols 2 carreres de diferència. Just per darrere del Vermell hi havia el CB Barcelona Blau, que acumulava 2 derrotes, contra els equips que tenia per davant. Seguidament, el CBS Sant Boi, que havia firmat una lliga regular, amb 3 derrotes, també contra els equips que encapçalaven la classificació. Finalment, tancant la taula trobem al CBS Hèrcules l’Hospitalet, amb només una victòria, concretament contra el cuer, el CBS Gavà, que no va guanyar cap partit durant la fase regular.

Un cop a les semifinals, la sorpresa es va apoderar de tots. En la primera semifinal, que va enfrontar a l’equip encara imbatut, el CB Viladecans, i al quart classificat, el CBS Sant Boi, el líder va caure. Per un resultat de 2 carreres a 5, el Sant Boi va aconseguir guanyar al Viladecans, guanyant-se, així, el pas a la final contra tot pronòstic. Per l’altra banda, en el duel entre els dos equips del CB Barcelona, el Vermell va imposar-se al Blau per la mínima, amb un resultat final de 6 carreres a 5. Així, la final va quedar fixada en un duel entre el Vermell i el CBS Sant Boi, partit que es va jugar el diumenge 12 de Novembre a casa del CB Barcelona. Com ja havia passat a la fase regular, el CB Barcelona Vermell va imposar-se a l’equip del Baix Llobregat, aquesta vegada per 8 carreres a 4, guanyant, així, el títol que l’any passat se’ls havia escapat per la mínima a la final contra el CB Viladecans. Amb aquest resultat, la classificació final de la Copa Catalunya de la categoria Sub-16 va ser la següent: CB Barcelona Vermell, CBS Sant Boi, CB Viladecans, CB Barcelona Blau, CBS l’Hèrcules l’Hospitalet i, finalment, el CBS Gavà.

Amb aquest títol, el CB Barcelona ja acumula dos trofeus aquesta Copa Catalunya, a falta de 5 competicions per concloure encara, on el CB Barcelona té representació en 4 d’elles. Al llarg del tercer cap de setmana de Novembre, la Copa Catalunya arribarà a la seva fi, definint quins han estat els millors equips durant aquesta competició.

Resultats i estadístiques de la Copa Catalunya 2017:

http://www.fcbs.cat/campionat/2017/b_sub16_copa/res.phpTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?