CBS GAVÀ

El CB Viladecans guanya el Campionat d’Espanya Sub-18 de beisbol

El CB Viladecans guanya el Campionat d’Espanya Sub-18 de beisbol

El CB Viladecans ha guanyat el Campionat d’Espanya Sub-18 de beisbol després de vèncer en la final per 3-9 a CBS Antorcha de València, campió de l’anterior edició.

 

L’equip català arribava a la final després de vèncer amb autoritat tant als partits de la fase regular (Viladecans 10-Arga 0, Irabia 2-Viladecans 12) com a la semifinal, en la qual es va imposar a Madrid Brewers 16-1 en cinc innings. La novena valenciana per la seva banda també arribaven imbatuts a la final.

 

La final ha començat molt igualada amb una carrera per ambdós bàndols en el primer inning. Els valencians han anotat primer aprofitant dos errors rivals però el Vila ha respost amb una carrera després d’un doble de Frank Hernández. L’equip català aconseguiria el seu primer avantatge en el segon inning sumant el 1-4 després d’un triple de dues carreres d’Omar Hernández, que acabaria anotant aprofitant un wild pitch. El receptor de Viladecans ha estat nomenat MVP del torneig, havent impulsat 11 carreres amb una average de bateig de 533.
L’equip dirigit per Edgar Hernández ja no han deixat escapar l’avantatge tot i que Antorcha ha aconseguit dues carreres a la tercera entrada. Frank Hernández, que ha eliminat per strikeout a 10 batejadors, s’ha encarregat d’anul·lar l’ofensiva valenciana permetent només dos hits sense recompensa en els quatre següents innings. Viladecans ho ha aprofitat per ampliar distàncies amb un home run de Cepero en la cinquena i quatre carreres més davant el relleu Luís Pérez a la sisena, amb tres hits entre els quals destaca el doble de F. Hernández, un dels jugadors més determinants de la final.

El llançador català va cedir el monticle a Fernando Maldonado en la setena amb el marcador 3-9, i tant ell com el tancador José Manuel Cayuela van mantenir el resultat fins a l’últim inning, assegurant la victòria del seu equip i amb ella el Campionat. Gran feina del club català, únic participant al Campionat d’Espanya Sub-18, que ha demostrat el nivell de joc que hi ha a Catalunya. I que ha tornat a guanyar el títol de la categoria Sub-18, títol que no aconseguia des de l’any 2000.

 

Link de resultats, classificació i estadístiques

 

36087170_2103280429890238_11752052724072448_nTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?