CBS GAVÀ

El CB Viladecans s’alça amb el 25è Campionat de Catalunya Open Softbol femení

L’equip dirigit per Carlos Cepero venç en el primer i segon partit del playoff del Campionat de Catalunya 2021, en la categoria Open Softbol, per així alçar-se amb el tercer títol de l’any pel club viladecanenc en l’apartat del Softbol. Amb aquest títol les vialdecanenques han aixecat els 3 títols de Softbol femení dels Campionats de Catalunya 2021.

Divendres, a les 19:00 hores, tenia lloc el primer partit del playoff de la categoria Open Softbol, al camp municipal Carlos Pérez de Rozas de Barcelona, ja que l’equip del CBS Barcelona arribava al playoff desprès de vèncer als encreuaments al CBS Sant Boi. En aquest partit, es va viure uno poderosa ofensiva de la novena viladecanenca, amb un total de 14 hits, per 9 hits de les barcelonines. Aquest, es va decidir a les entrades finals, on el CB Viladecans va aconsguir dos innings de 5 carreres, i vencer en el primer partit per 17 a 5.

El segon partit del playoff, va tenir lloc el dissabte a les 16:00 al camp municipal de Viladecans, on l’equip local, el CB Viladecans lluitaria per acosneguir la victoria i n oarribar al 3r partit del playoff. I així va ser, les viladecanenques van disputar un gran i complet partit al igual que les barcelonines, on es va viure un partit molt igualat, però va a ser a la 6a entrada, quan l’equip aurinegre, va aconseguir avançar-se al marcador amb un total de 3 carreres en l’entrada i colocar el amrcador final de 10 a 7 a favor del conjunt de Cepero.

Felicitats a tots dos equips pel gran nivell de joc, i a les campiones!Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?