CBS GAVÀ

El CB Viladecans s’alça amb el 49è Campionat de Catalunya Sub-14

L’equip del Baix Llobregat venç en el primer playoff de beisbol del Campionat de Catalunya 2021, en la categoria Sub-14 beisbol.

Divendres, a les 19:30 hores, tenia lloc el primer partit del playoff de la categoria Sub-14 beisbol, al camp municipal de Viladecans, ja que l’equip viladecanenc arribava al playoff desprès de vèncer als encreuaments al CB Barcelona. En aquest primer, es va viure un gran partit, que ja ens té acostumat aquesta categoria, any rere any. Es va decidir al final de la 6a entrada, desprès d’un partit molt igualat, on l’equip local aconseguia la 10a carrera pel seu equip, i així aconseguir la victòria en el primer partit de playoff, per 10 a 8, davant del CBS Sant Boi, que arribava amb només dues derrotes durant tota la temporada, i com a líder de la fase regular.

El segon partit del playoff, va tenir lloc el dissabte a les 10:00 del matí al camp municipal Antonio Hervás de Sant Boi, on l’equip local, el CBS Sant Boi lluitaria per arribar al 3r partit d’aquest playoff. Però, la novena dirigida per Adrià Alcaide, es va avançar al marcador des de la 1ª entrada del partit i en cap moment va permetre que l’equip sontboià li capgirés aquest. Finalment, l’equip viladecanenc va aconseguir l’out número 21, amb el marcador 9-0 a favor, i així aconseguir el quart títol de l’any i trencar amb l’hegemonia del CB Barcelona i CBS Sant Boi, que portaven 8 títols consecutius entre tots dos equips.

Felicitats a tots dos equips pel gran nivell de joc, i al campió!Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?