CBS GAVÀ

El CB Viladecans s’imposa al Campionat de Catalunya Sub-21 de Beisbol

El CB Viladecans s’imposa al Campionat de Catalunya Sub-21 de Beisbol

El CB Viladecans es va proclamar campió de la categoria sub-21 del Campionat de Catalunya per tercer any consecutiu, vencent al CBS Sant Boi al play off final. Malgrat classificar-se a la tercera posició de la fase regular, els viladecanencs van vèncer al CBS Hèrcules L’H i al CB Barcelona per arribar al playoff, on l’equip de Sant Boi, havia obtingut el bitllet directe a aquest, ja que s’havia proclamat 1r classificat de la fase regular.

La fase regular, en forma de lligueta, incloïa un total de 4 equips, que van enfrontar-se entre ells al llarg de les nou jornades que va durar. Des del principi, l’equip del CBS Sant Boi van deixar entreveure que serien els rivals més forts a batre, ja que va aconseguir 8 victòries seguides, amb només una derrota. Per la seva banda, el CB Viladecans va finalitzar la primera fase amb 5 guanyats i 4 perduts igual que el CB Barcelona, però els viladecanencs acabaven en 3a posició. Per darrere d’ells, el CBS Hèrcules L’H, que no va conèixer la victòria en el campionat. Així, els encreuaments finals van quedar definits en un duel entre el CB Viladecans i el CBS Hèrcules L’H, i el guanyador, els viladecanencs, van disputar el partit pel pas al playoff final davant el CB Barcelona, que també van guanyar per un ajustat 7 a 3.

Malgrat el domini i la força que van mostrar el CBS Sant Boi en la fase regular, la sorpresa va arribar al playoff. Tot i que, el Viladecans té un fort equip que varis jugadors disputen la Lliga Nacional DH de Beisbol , va vèncer als dos primers partits del playoff. En el primer partit, disputat divendres al camp municipal de Viladecans, l’equip local va neutralitzar al Sant Boi, que no va poder desplegar la seva potència ofensiva gràcies a la bona feina del llançadors locals, que va agafar la capdavantera a la primera entrada del partit, amb 3 carreres, i no la va deixar anar fins al final d’aquest, que va acabar amb un resultat al marcador de 6 carreres a 3. El jugador més destacat del partit va estarà Adrià Foz, rightfield del CB Viladecans, amb 2 hits i un triple en 4 torns al bat, amb 2 carreres impulsades. El llançador guanyador va estar Fernando Maldonado amb 6 entrades llançades i cap carrera permesa.

Pel que fa a l’altra partit, disputat el dissabte a les 10:00 al camp municipal de Sant Boi de Llobregat, el Viladecans va aconseguir batre al Sant Boi a casa seva. El partit va estar marcat pel domini dels llançadors d’ambdós equips. On els santboians van aaconseguir una carrera a la primera entrada, però els viladecanencs, amb unes 3a i 4a entrada de 3 carreres anotades va cap girar el marcador i guiar el partit cap a la victòria, que es va imposar per 4 carreres a 3. El jugador més destacat va estar Frank Hernández, llançador que va aconseguir el partit salvat, amb els 3 ultimes entrades llançades, sense permetre ni hit, ni carrera, ni base per boles i donant 7 strikeouts. El llançador guanyador va estar Isaac Cardenas, amb 5 entrades llançades i 2 carreres permeses, una d’elles neta.

La categoria Sub-21 beisbol tanca el Campionat d’enguany, i com ja ens té acostumats aquesta competició, ha vingut plena de bon nivell de beisbol fins a l’últim moment. Aquesta propera setmana l’equip Sub-18 del CB Viladecans i el del CB Barcelona participaran al Campionat d’Espanya i a la Sèrie Nacional, respectivament.

 

Link web de resultats, estadístiques i classificació:

http://www.fcbs.cat/campionat/2018/b_sub21/res.php

 

Fotografies dels playoff de Canal Boogie:

https://www.facebook.com/pg/CANALboogiehd/photos/?tab=album&album_id=935662866595044

 

35360073_2095378604013754_7893146985119612928_nTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?