CBS GAVÀ

El CBS Hèrcules d’Hospitalet, campió de la 1a divisió

El CBS Hèrcules d’Hospitalet, campió de la 1a divisió

L’Hèrcules l’H es va proclamar el primer diumenge de Juliol campió de la lliga sènior de la primera divisió catalana. Després d’una regular lliga, on van mantenir-se en segona posició durant la major part de la competició, van aconseguir batre al CBS Barcino en un Play Off que va arribar fins al tercer partit per decantar la balança cap al conjunt de l’Hospitalet.

La lliga catalana, que correspon al grup Nord-est de la Lliga Nacional de 1a Divisió, enguany ha comptat amb 6 participants: el CBS Hèrcules, el CBS Barcino, el CB Barcelona, el BC Manresa (Drac’s), el CB Viladecans i el CBS Gavà, per ordre de classificació final. Aquesta lliga, però, ha resultat molt ajustada i amb un nivell molt semblant en tots els equips, sobretot a partir del tercer classificat. Al llarg de la competició, el CBS Barcino va ser el més fort, ja que només va concedir 2 derrotes, per contra de les 3 que va concedir el seu rival més directe: l’Hèrcules. A partir del 3r classificat ens trobem un triple empat entre els Drac’s, el CBB i el Viladecans, amb 4 victòries i 6 derrotes cadascun, i ja en última posició, el CBS Gavà amb 3 victòries i 7 derrotes.

Malgrat el domini mostrat per Barcino al llarg de la lliga, un cop als Play Off, l’Hèrcules va aconseguir guanyar-los al seu camp, a Hospitalet, avançant-se així en la sèrie al millor de 3 partits. L’endemà, ja al camp del Barcino, el resultat va ser diferent. La victòria del primer partit va ser per l’equip local, forçant així el tercer i últim partit. Tot i que el Barcino sortia com a local un altre cop, no va poder fer front a l’Hèrcules, que va guanyar el partit 9 a 11 carreres i va endur-se, així, el títol de 1a Divisió Catalana.

Amb aquesta victòria, l’Hèrcules tindrà l’oportunitat de competir a la sèrie nacional, a Gandia del 14 al 17 de Setembre, contra els millors de totes les divisions espanyoles per buscar un possible ascens a la categoria a Divisió d’Honor a la pròxima temporada.

BOXSCORE dels 3 partits:

http://www.fcbs.cat/campionat/2017/b_divisio/stats/38.htm

http://www.fcbs.cat/campionat/2017/b_divisio/stats/39.htm

http://www.fcbs.cat/campionat/2017/b_divisio/stats/40.htm

Classificació final:

http://www.fcbs.cat/campionat/2017/b_divisio/cla.php

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?