CBS GAVÀ

El CBS Hèrcules l' H campió de la Copa Catalunya 2016 Sub17 Softbol

El passat diumenge 22 de novembre va tenir lloc a Hospitalet les semifinals i finals de la Copa Catalunya Sub17 de Softbol. On s’enfrontarien Projecte S. Gavanenc, CB Viladecans, CBS Sant Boi i el propi CBS Hèrcules l’H.

Les dues semifinals donaven inici a les 11:00. En una d’ elles jugaven Projecte S. Gavanenc amb el CB Viladecans, 1r i 4t classificat respectivament, però en aquest partit les viladecanenques van donar la sorpresa i gràcies a la gran feina feta per les llançadores i la bona defensa van superar a les primeres classificades de la fase regular amb un resultat final de 0 a 4.

En l’ altre semifinal, disputada entre el CBS Sant Boi, 2n classificat, i el CBS Hèrcules l’ H., 3r classificat, es va viure un partit de moltes emocions ja que el resultat final desprès de les 6 entrades va ser d’ empat a 13, ja que les jugadores del CBS Hèrcules l’ H. van aconseguir 3 carreres per empatar el partit, i a l’ extrainning van anotar 4 més, amb les que aconseguien el resultat final de 17 a 13, i així obtenir el pas a la final.

La final començava a les 14h. al mateix camp d’ Hospitalet, entre el CBS Hèrcules l’ H. i el CB Viladecans, desprès d’ haver eliminat a la 2es i 3es classificades respectivament a les semifinals. La final va ser un partit molt igualat i disputat entre les dues novenes, que no es va decidir fins la 5a entrada quan les hospitalenques van aconseguir 3 carreres i així avançar-se al marcador, mantenint la diferència a la 6 entrada i així aconseguint el títol de la Copa Catalunya Sub17 Softbol. Destacar a Maria Llari, llançadora obridora de la final amb 4 entrades, i al bat va aconseguir dos hits de dos torns vàlids.

Felicitar a totes les joves jugadores d’ aquesta categoria, ja que ens espera un gran futur amb aquestes noies. I sobretot felicitar al CBS Hèrcules l’ H., per la gran feina feta aconseguint amb dos anys aquest nou equip de noies i actualment unes jugadores de nivell.