CBS GAVÀ

El CBS Sant Boi Anacletos, campions de la categoria Sub-10

El CBS Sant Boi Anacletos, campions de la categoria Sub-10

El CBS Sant Boi acumula el seu cinquè títol aquesta Copa Catalunya, aquest de mans de la categoria Sub-10, on han aconseguit vèncer al CB Viladecans a la final. En una fase regular marcada per la igualtat, on 3 equips van firmar un triple empat, l’equip santboià va aconseguir guanyar la categoria que se li va escapar en la Lliga Catalana, en poder del CBS Gavà.

Primerament, la fase inicial del campionat va venir donada per una lligueta entre els cinc equips participants: el CB Viladecans, el CBS Gavà, el CBS Sant Boi Anacletos, el CBS Sant Boi Goofies i el CBS Hèrcules l’H. Ja a les primeres jornades va quedar clar quins eren els equips que optaven a la lluita pel títol, que firmaven els partits més emocionants entre ells. Concretament, el vigent campió de la lliga, el CBS Gavà; el subcampió d’aquesta, el CBS Sant Boi; i el CB Viladecans, van firmar una fase regular molt bona, només concedint una derrota en cada cas. Aquesta bona primera fase va portar als equips a un triple empat, ja que el Gavà va imposar-se al Viladecans, aquests va imposar-se als Anacletos i, finalment, aquests van vèncer al vigent campió de la lliga. Va ser per diferència de carreres que van definir-se les posicions als encreuaments finals, donant com a primer al CBS Sant Boi, que va rebre als quarts classificats, el CBS Hèrcules.

Ja a la fase final, l’equip de Sant Boi no va tenir problema en desfer-se el conjunt d’Hospitalet, al que va vèncer per 15 carreres a 8, assegurant-se, així, un lloc a la final a l’espera del duel entre el Viladecans i el Gavà. Malgrat defensar el títol de campió de la Lliga Catalana, el CBS Gavà no va poder guanyar al conjunt de Viladecans, que va imposar-se per 13 carreres a 5. Amb aquest resultat i amb el vigent campió de la lliga fora de la final, el duel va quedar marcat entre els Anacletos i el Viladecans, partit que es va jugar a Sant Boi el dissabte 18 de Novembre.

L’avantatge de jugar a casa va afavorir al CBS Sant Boi, ja que, malgrat l’oposició que va mostrar el visitant, va aconseguir vèncer al CB Viladecans per 19 carreres a 11. Amb aquest resultat, els Anacletos van proclamar-se campions de la Copa Catalunya de la categoria Sub-10 després de firmar un torneig molt regular, on només va conèixer la derrota en una ocasió, concretament contra el mateix equip que van guanyar en la final de la categoria. El CBS Sant Boi, gràcies als Anacletos, sumen el seu cinquè títol, de nou possibles fins al moment, per davant del CB Viladecans, el CBS Gavà, el CBS Hèrcules l’H i, finalment, el CBS Sant Boi Goofies.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?