CBS GAVÀ

El CBS Sant Boi campió d’Espanya Cadet 2015

El CBS Sant Boi campió d’Espanya Cadet 2015

L’ equip cadet del CBS Sant Boi, dirigit per Rubén Fente, es va proclamar campió d’Espanya Cadet el passat diumenge 27 de Setembre a Pamplona, contra l’equip local de l’ Irabia.

la fotoEl conjunt santboià va eliminar a un altre equip català, al CB Barcelona, a les semifinals, amb el resultat de 9 a 1. Arribant així a la final contra l’ Irabia, que en el seu cas va eliminar a l’altre participant català , el CB Viladecans, per un contundent 16 a 1.

El diumenge 27 de Setembre, a les 11:00 va donar inici la final d’aquest campionat de cadets, al camp de Burlada (Pamplona), on l’equip de l’ Irabia ja havia guanyat a l’equip català del CBS Sant Boi a la fase de grups, però en aquest cas, els santboians van ser capaços de remuntar un 8-0 en contra, gràcies a l’encert de l’ ofensiva, aconseguint un total de 18 hits i així acabar amb el resultat de 20 a 11.

En el partit que es jugava la 3a i 4a plaça del torneig, on s’enfrontaven els altres dos catalans, el CB Viladecans contra el CB Barcelona, va finalitzar amb el resultat de 8 a 6 per l’equip viladecanenc.

Destacar els dos jugadors del CBS Sant Boi, Edgar Rodríguez que va ser nomenat el millor jugador del torneig, i Alejandro Martín que va obtenir el premi de millor llançador.

Des de la FCBS moltes felicitats a tots tres equips catalans per la bona feina feta al Campionat, i felicitar als nous campions d’ Espanya, el CBS Sant Boi.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?